Freddie Prinze Jr. elmondta, visszatérne-e Kananként

freddie_prinze_jr_.png

Az utóbbi évek Star Wars-projektjeinek egyik legfontosabb új Jedi karaktere volt Kanan Jarrus (született Caleb Dume), a Lázadók animációs sorozat, az Új hajnal című regény és a Kanan, az utolsó padavan képregény hőse. A figurát Freddie Prinze Jr. szólaltatta meg, a Lázadókban való szereplése után pár évvel A Rossz Osztagban is, illetve a hangját hallhattuk a Skywalker korának azon jelenetében, amikor a múltbeli Jedik Rey-t biztatják. Aki viszont a színész visszatérését várná, annak csalódnia kell.

Freddie Prinze Jr. egy friss interjúban egyértelművé tette, hogy elégedett azzal, ahogy a karakter története véget ért, nem szeretné, hogyha a jövőben még visszatérne Kanan, és a maga részéről végzett a szereppel. "Úgy érzem, ahányszor újra hallják az emberek Kanan hangját a Lázadók után, az egy kicsit tompítja [a sztorija lázárásának] hatását" – magyarázta a döntését. Mint mondta, a két rövidke visszatérésével még szívességet tett a Lucasfilmnek, de a maga részéről úgy van vele, hogy több ilyen szívességet nem vállal.

Ez viszont azt jelenti, hogy hacsak nem keresnek valaki mást a szerepre, akkor a karakter valószínűleg már filmes vagy tévés projektben nem fog visszatérni, legfeljebb újabb könyvek vagy képregények lapjain. Persze láttunk már példát színészcserékre a Star Wars világában, hiszen például Ahsokát, Herát és Sabine-t sem az formálja meg, aki animált változatban a hangját kölcsönözte neki. Éppen ezért nem is lehet teljesen kizárni Kanan újbóli feltűnését. Történet szerint ugyan az Ahsoka sorozatban csak visszaemlékezésekben tűnhetne fel, viszont A Rossz Osztag vagy a Jedihistóriák második évadának sztorijában nyugodtan szerepet kaphatna ő is.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo