Folytatódik a Tales from the Galaxy's Edge VR-játék

star_wars_tales_from_the_galaxys_edge_last_call_key_art_2875281.jpg

További kalandokkal folytatódik a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge egy új és utolsó fejezettel, ami a Last Call címre hallgat. Az ILMxLAB a múlt héten közzétett egy kedvcsináló előzetest, pár képet és friss információkat az idén ősszel megjelenő VR-játékhoz, a sorozat utolsó állomásához, ami az Oculus Quest platformján lesz játszható.

Star Wars Tales From The Galaxys Edge Last Call Key Art TALL 3863538

 

A Last Callban a Batuun élő zsémbes régiségkereskedő Dok-Ondar ismét a játékosokat segíti pár értékes relikvia megszerzésében, ismét a droidjavító technikusból átvedlett kalandor szerepében. Két új karakterrel ismerkedhetünk meg a játék történetében, Lens Kamo és Attsmun báró képében. Attsmun báróval már találkozhattunk Az utolsó Jedik Canto Bight bolygóján, őt Mark Rolston (A remény rabjai, Csúcsformában) fogja megszólaltatni. A báró egy meglehetősen gazdag iparmágnás, aki kibernetikus alkatrészeket ad el a galaxisban. Ám a csillogás és a jó szándék álcája alatt valami sokkal sötétebb húzódik meg: el akarja tulajdonítani a relikviákat, hogy saját célra felhasználja azokat. Lens Kamo - szinkronhangja Karla Crome (Murder: Joint Enterprise, Carnival Row) egy tanári páros ifjú lánya, aki érdekfeszítőnek találja a történelmet, most kincsvadászként az a legfontosabb célja, hogy megóvja a régmúlt értéktárgyait, nehogy rossz kezekbe kerüljenek, mint például a báróéba. Kettejük konfliktusa már egy ideje zajlik, és a játékos játszmájuk közepébe csöppen Dok Ondar jóvoltából.

 

A játékért felelős Jose Perez III elmondása szerint ebben a történetben az Indiana Jones és Star Wars stílusjegyei ötvözni fogják egymást. A készítők nagy munkát fektettek abba, hogy a játékosok részére megoldásra váró rejtvényeket varázsoljanak a környezetbe, mialatt egy ősi Jedi-templom mélyébe kell merészkedniük.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo