Folytatódhat az Ahsokában megismert Baylan sztorija?

baylon_ahsoka_.png

Nemrégiben, még októberben írtunk utoljára arról, hogy áll az élőszereplős Ahsoka sorozat folytatásának kérdése. Az akkori hírek szerint még nem dőlt el a stúdiónál, lesz-e újabb évad, és ezügyben nincs ugyan újabb fejlemény, viszont a széria atyja, Dave Filoni egy friss interjúban annyit elhintett, hogy lennének még tervei az első évadban megismert Baylan Skoll karakterével.

Filoni a Vanity Fairnek beszélt arról, hogy az Ahsoka első évadának végén, amikor Baylant a mortisi "istenek" szobrainál látjuk, már egy utalás arra, amit a férfi kereshet. A karakter motivációja kapcsán pedig azt mondta, hogy mivel látta a Jedi Rend bukását, az ő módszereiket, felfogásukat emiatt hibának, tévedésnek tekinti, és saját feje után indult el.

Ezután jegyezte meg Filoni, hogy nyilvánvalóan van itt egy elmesélhető történet, de hozzátette, hogy egyelőre a "kivárás" állapotában vannak. Viszont megszólalásából elég egyértelműen az jön le, hogy ha lenne új évad, abban szeretné folytatni Baylan sztoriját is. Noha sajnos az egykori Jedit alakító Ray Stevenson elhunyt, de ez a korábbiakban sem volt akadály, ha vissza akartak hozni egy Star Wars-karaktert.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo