Fiatal színésznő csatlakozhat a The Acolyte-hoz

the_acolyte_logo_black.jpg

Nemrég számoltunk be róla, hogy pár hete megkezdődött a The Acolyte forgatása az Egyesült Királyságban, ahol több színészt, köztük a főszerepet játszó Amandla Stenberget is felbukkanni látták. Mellette olyan színészekre is számíthatunk a sorozat terén, mint Jodie Turner-Smith, Lee Jung-jae, Manny Jacinto és Charlie Barnett.

Jeff Sneider szerint (aki korábban azt a hírt közölte, hogy Damon Lindelof egy Star Wars-filmet fog készíteni) egy újabb híresség csatlakozhat a Köztársaság Fénykorában játszódó sorozat gárdájához, mégpedig nem más, mint a 2017-es Logan című film X-23-asa, a 17 esztendős Dafne Keen. Sneider a The Hot Mic podcast adásban elmondta, hogy a Keen által megformált karakterről nincs információja, viszont úgy véli, e hónapban több kiderül majd róla. Dafne Keen a Logan óta az Ana című filmben és Az Úr sötét anyagai című sorozatban vállalt szerepet, és most úgy tűnik, a messzi-messzi galaxis részévé is fog válni.

Dafne Keen

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo