Fény derült Rey szüleinek nevére

reyparents2.jpg

A várhatóan júniusban megjelenő Shadow of the Sith című könyv Adam Christopher (Bizonyos szemszögből-sorozat) tollából nagyjából 20 évvel játszódik A Jedi visszatér után, amiben az Exegolról szóló látomása után Luke Skywalkernek és Lando Calrissiannak a Sith orvgyilkost, Bestooni Ochit üldözve fel kell kutatnia a Sith útkeresőt és Lando elrabolt lányát. Mint az a Skywalker korából kiderült, Ochi okozta Rey szüleinek vesztét, akik a Jakkun rejtették el gyermeküket. A múltkori rövidke részletben kis ízelítőt kaphattunk a Luke-Lando történet egyik gonoszáról, egy új kivonat pedig még több érdekességet és háttérinfót tartalmaz, mégpedig Rey szüleinek nevét.

Reyparents1
A részlet a 6 éves Reyjel már két napja menekülő szülőkkel nyit. Kiderül, hogy az általuk használt, nem teljesen működőképes hajót Unkar Plutt roncstemetőjéből verbuválták, és volt egy saját készítésű, univerzális házi droidjuk, ami önmagát áldozta fel az üldözők feltartóztatásáért. A hajót Rey anyja, Miramir vezeti, míg az apja, Dathan a lánnyal foglalkozik. Miramir remek érzékkel és különleges adottságokkal rendelkezik, kiváló pilóta és autodidakta gépész, mindig feltalálja magát, elmondása szerint az intuíciókat nagyanyjától örökölte, akivel férje előtt még egy Hyperkarn nevű hely félhomályos erdejében éldegélt. Viszont Dathan számára a honvágy ismeretlen volt, az eredeti otthonáról pedig álmai és rémálmai kísértették. A kivonat azzal ér véget, hogy hamarosan 3 közeledő hajót jelez a jármű rendszere, ami formációban a szökevények felé tart.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo