728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fejvadászokra fókuszáló képregény-sorozat indul jövőre

bounty-huntery-comic.jpg

Bár az utóbbi időkben eléggé elhanyagolt téma, most a The Mandalorian sorozattal picit jobban előtérbe kerül a fejvadászat. Ám itt még nincs megállás, ugyanis a StarWars.com-on jelentették be a Marvel új, Star Wars: Bounty Hunters címet viselő ongoing képregény-sorozatot az alvilágról, ami 2020 márciusában veszi kezdetét, írója Ethan Sacks (Star Wars: Galaxy's Edge, Star Wars: Allegiance, Empire Ascendant), a rajzoló Paolo Villanelli (Jedi Fallen Order - Dark Temple, Lando - Double or Nothing) lesz.

A sorozat a Target: Vader és a Han Solo - Imperial Cadet képregényekből már ismert Legendák-eredetű kiborg fejvadász, Beilert Valance szemszögéből szemlélteti az eseményeket, aki bosszút forral a mentorából árulóvá vált Nakano Lash ellen, aki rejtélyes körülmények között újból felbukkant. Azonban nem Valance az egyetlen, aki Lash-re pályázik, és hamarosan nem kellemes értelemben összeveti a sors Boba Fett-tel, Bossk-kal és új gyilkos szándékú karakterekkel is.

 

Az író így vélekedik erről: 

Ezt a világot Valance műszemén keresztül fogjuk látni, akinek már gazdag történelme van a Marvelnél, és ő az egyetlen, aki felér az olyan kaliberű fejvadászokhoz, mint Bossk. Munkája során kemény harcokba keveredik, elég sötét helyekre is eljut a Külső Gyűrűben, és a saját szívében is. 

Valamint íme két borító a képregényből:

Cover

Cover

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57