Év végi Star Wars-napot tartanak Szolnokon

reptar_szolnoki_repulomuzeum_stra_wars_star_fans_day.jpg

December 29-én, csütörtökön Star Wars-napot tartanak a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban (Cím: 5000 Szolnok, Indóház út 4-6). A kiállítás a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható, viszont a jelmezben érkezők díjmentesen beléphetnek. A program részletes leírása alább olvasható:

Sétálj át a 3 méter halálcsillag folyosón és lépj be a Csillagok Háborúja fantasztikus világába!
Találkozz és készíts fotót R2D2-vel, Darth Vaderrel és a rohamosztagosokkal, a Jedi templomőrökkel, a Sithekkel és még sok más Star Wars és Star Trek szereplővel!
Különleges és interaktív előadás a cosplay készítésről a Konferenciateremben Majoros Tündével és Vassné Kiss Olgával. Cosplay workshop a SzolnoCon Piknik csapatával.
Lego kiállításon irányítható űrhajó, Star Wars járművek és terepasztalok nyújtanak látványos programot a film kedvelőinek. A kicsiket LEGO DUPLO játszóház és rajzolóasztal várja.
Az ország egyetlen Lucasfilm által elfogadott R2D2 droidja megcsodálható a DK Kohó által, akik a Bank's props csapatával együtt többek között sisakokkal és protokoll droiddal érkeznek.
Rohamosztagos sisakkiállítással és sivatagi csapatokra jellemző fegyverarzenállal érkezik a Sandtrooper Company csapata. Megcsodálható egy rohamosztagos sisak is, amit a Zsivány egyes filmben, Darth Vadert játszó színész, Spencer Wilding dedikált.
A játékos kedvűeket a Hangár Galériáján gamer sarok és VR Jedikard várja a Pixel Colony csapata jóvoltából.
Kiderül, mennyire ismered a galaktikus világot! Töltsd ki a Magyar Galaktikus Fan Club kvízjátékát, a legjobbak ajándékban részesülnek!
Professzionális, filmhű jelmezekkel érkezik az 501-es Légió Magyarországi Helyőrsége.
A Kóbortrekkerek tribbli simogatóval, fegyver replikákkal és arcfestéssel varázsolnak el a Star Trek világába.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo