728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Év végén kezdik forgatni a Cassian-sorozatot

cassian-andor-pic-.jpg

Hatalmas meglepetésként érkezett két hónapja a hír, hogy a The Mandalorian mellett egy másik élőszereplős Star Wars-sorozatot is készítenek. Ez az új széria a Zsivány Egyesből ismert lázadó hírszerző, Cassian Andor karakterére fókuszál majd. Úgy tűnik, idén már el is kezdik forgatni a sorozatot: a DiscussingFilm szerint 2019 októberében újra kamera elé állhat a Cassian szerepében visszatérő Diego Luna.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

23 Hozzászólás

 • Darth DNS
  2019 jan 02 : 11:42
  Beküldte: Darth DNS

  Nem tudom, ki hogy van vele, de engem sokkal inkább lázba hoz ez a sorozat, mint a Mandalóri... Egyébként a Disney láthatóan nagyon ráhajtott a Disney+ szolgáltatásra, állítólag még Lokiról is lesz rajta sorozat:)

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 02 : 12:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  én azt hittem, hogy majd örömujjongás lesz, de ahogy nézem pl. facebookon a kommenteket, sokan fikázzák a Cassian-sorozatot... pedig tök népszerű volt a Rogue One, azt hittem majd örülnek ennek a népek...
  a magam részéről én a RO-t nem tartom egy annyira jól sikerült filmnek, többek közt éppen azért, mert a karaktereket nem mutatta jól be. de éppen ezért örülök ennek a sorozatnak, mert most Cassiannak adhatnak egy hátteret 08
  az egyébként szerintem jó koncepció, hogy van egy teljesen különálló sorozat, egy új karakterrel + itt van ez, ami az egyik film karakteréről szól 08
  és hát igen, a Disney most elárasztja majd sorozatokkal a közönséget... Marvelből eddig Loki, Skarlát Boszi, meg a Sólyom és a Tél Katonája sorozatait jelentették be... SW is tuti lesz még több is (mondjuk szerintem azok azért a Marvelnél lassabb tempóban érkeznek majd 08 )

  0 0
 • Goten56
  2019 jan 02 : 19:13
  Beküldte: Goten56

  Aki ennek se tud örülni az mi francot akar? A Disney most ad először arra utaló jeleket, hogy tudja, miként kéne kezelni egy ilyen univerzumot. 20 éve örültek volna a népek ha van valami a regényeken és képregényeken kívül. Ha egy évvel a Cassianos után újabb sorozat indul, remélem Lando lesz a középpontjában, ha már a Solo folytatás nélkül marad, és ha azon is csak hisztiznek, akkor ne nézzék.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 02 : 22:37
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, pont ez jutott nekem is eszembe, hogy évekig vártunk az élőszereplős sorozatra... most meg itt van... és ráadásul a főszereplője éppen a legkevésbé megosztó új SW-film egyik karaktere...
  de úgy tűnik, az emberek egy része már csak azért sem örül semminek...

  0 0
 • Blade
  2019 jan 02 : 23:21
  Beküldte: Blade

  Új történeteket, új karakterekkel például. A Star Wars nem egy gyufásdoboznyi Univerzum amiben azért lehetne ugrálni az időben, és nyugodt szívvel elmesélni.

  0 0
 • Blade
  2019 jan 02 : 23:17
  Beküldte: Blade

  El se hiszem hogy a RO annyiran nem jött be neked úgy látszik csodák még  vannak mert nekem se. Én alapvetően nem tudtam örülni ennek a hírnek.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 02 : 23:39
  Beküldte: SonOfMurglak

  az tiszta sor, hogy sokan inkább új sztorikat akarnak, ami szerintem is érthető. én tényleg csak azért csodálkozom, hogy pont a Cassian-sorozatról szóló hírek kapják a sok fikát, pedig elvileg a Zsivány Egyest úgy imádták a népek... szóval nem az lep meg, hogy van, aki nem örül neki, hanem az, hogy alig látok olyat, hogy valaki örül neki (1-2 pozitív kommentet olvastam csak)
  Rogue One nekem mint film nem tetszett, nem volt jól összerakva, pont olyan volt mint a Godzilla, látszik, hogy ugyanaz a direktor. megértem, hogy miért van oda érte sok rajongó, de nálam az is szempont, hogy önmagában filmként milyen, nem csak az, hogy SW-filmként hogy működik.

  0 0
 • Blade
  2019 jan 03 : 00:04
  Beküldte: Blade

  Én azért a rendező végső verzióját még mai napig megnézném mert érezhető volt, hogy át lett adva így a végső filmen főleg a vágásokon érződik,hogy nem komplex egész a film.Főleg a TIE vadászos jelenetért még most is fáj a szívem mert nagyon menőn nézett ki az előzetesbe annak idején. Arról nem beszélve,hogy a stúdió szerint még sötétebb, és darkosabb volt így a jeleneteket át kellett formálni. Emlékszem még maga Tony Gilroy is nyilatkozta a háttérbe mennyi baj volt a filmmel, és mégis mennyien imádják bár mai napig nem értem, de hát ez én vagyok ugye.

  Talán azért nem kapták fel a fejüket a hír hallatán mert egyáltalán nem volt emlékezetes a karakter. Még akik szerették is szerintem azokbe sem hagyott mély nyomot így alapvetően nem izgatta az emberek fantáziáját mi volt vele a múltba mert nagyon nem is érdekel senkit se, de persze ott vannak a kivételek.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 03 : 00:14
  Beküldte: SonOfMurglak

  na igen... sok, az ízelítőkben látott jelenet érdekes lett volna...
  a 2. vh-fílinges parton rohanós is elég jól nézett ki...
  ha nem SW, nem is működött volna szerintem. de úgy tűnik, itt sikerült jól eltalálni azt, hogy mi kell a rajongóknak: eléggé visszaadja az OT hangulatát, és közben egy kicsit el is tér tőle + a sztorija újszerű, mégis szorosan kapcsolódik a fő sztorihoz...
  ez a recept bevált.

  hát nem tudom, én pont arra emlékszem, hogy mindenki annyira arról áradozott, hogy milyen jó, hogy bemutatták a Lázadás árnyoldalát is... amit meg Cassian képviselt a filmben. tényleg nem egy emlékezetes figura, de érdekes volt, hozott egy új színfoltot. ezért hittem én azt, hogy majd ráharap erre a hírre a sok RO-rajongó. de úgy tűnik, Cassian érdekessége annyiban kifulladt, hogy ő egy kétes moralitású lázadó, és tovább már nem is érdekli az embereket. (legalábbis a magyar rajongókat... külföldi fórumokat nem néztem)

  0 0
 • Blade
  2019 jan 03 : 11:05
  Beküldte: Blade

  Hidd el nekem a robot mai napig többen szeretik mint Cassian....Miért? 01 Egyszerű mert emlékezetesebbet nyújtott egy gép mint egy ember. Maga a mondatai, cselekedetei nekem az új karakterek közül ő az akire azt mondtam valami miatt érdemes volt végig néznem a filmet.

  Elékszem mikor kijött a hír sokan már írták is remélhetőleg a robotja benne lesz mert anélkül nem lenne az igazi na ugye...:D

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 03 : 12:56
  Beküldte: SonOfMurglak

  jó, hát az egyértelmű, hogy az ilyen komikus karakterek elviszik a showt a nagyközönség szemében 01

  0 0
 • Darth DNS
  2019 jan 03 : 13:41
  Beküldte: Darth DNS

  Lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de engem nagyon is kíváncsivá tett a Zsivány Egyes Cassian múltjával kapcsolatban. Lehet, hogy kicsit kidolgozatlan volt a karakter, de ettől még rengeteg volt benne a potenciál, és szerintem a maga kétes moralitásával és esendőségével így is szerethető figura. Amúgy én magát a színészt, Diego Luna-t is nagyon bírom. Amit a keretek engedtek, azt ő kihozta a filmben Cassianból, de a sorozatban ennél sokkal többre lesz lehetősége.

  1 0
 • Goten56
  2019 jan 03 : 00:28
  Beküldte: Goten56

  Aki új karaktert akar annak ott a másik sorozat. Arra hiába vársz, hogy minden ugyanolyan legyen mint a Disney előtt. Örülni kell minden apróságnak. Én is tudnék mondani rengeteg karaktert akik jobban érdekelnének. Ha az elejétől ésszel csinálták volna a dolgokat, akkor lehet, hogy Alpháról készülne sorozat, ami engem személy szerint jobban érdekelne, de az ilyeneken túl kell tudni lépni, mert akárhogy háborgunk, attól semmi sem fog változni.

  0 0
 • Blade
  2019 jan 03 : 11:09
  Beküldte: Blade

  Én nem háborgok Goten az a te asztalod:D Én csak leírtam a véleményem,hogy mi lehet az oka,hogy semmi se jó nekik meg mire várhatnak.

  Ez az év 19 a Star Wars éve: Várok én mindent jöhet tőlem az más kérdés valami jobban érdekel valami nem,de hát ez mindenkinek szubjektív kíváncsi vagyok sok mindenre az idei évben főleg a regényekre főleg Snoke-ra szóval lesz mit aprítani a tejbe az biztos.

  0 0
 • Goten56
  2019 jan 03 : 12:14
  Beküldte: Goten56

  Nem háborogni szoktam, csak leírom ha valamit elcsesznek. A tavalyi évre ilyenből szerencsére kevesebb jutott. Csak a filmek lassabb kiadása jut eszembe érthetetlen baromságként.

  Snokeról érkezik regény? Miről maradtam le?

  0 0
 • Darth DNS
  2019 jan 03 : 13:33
  Beküldte: Darth DNS

  Én pont az ilyen szempontok miatt nem igazán szeretem a Baljós árnyakat és A klónok támadását... Azoknál viszont még így is sokkal többre, illetve jobbnak tartom a filmként szintén valóban nem tökéletes Zsivány Egyest. De hiába volt jobb rendezője és ezáltal esetleg jobb narratívája a Solo-nak, összességében számomra a RO mégis egy jobb Star Wars mozi lett.

  0 0
 • Kira
  2019 jan 03 : 12:00
  Beküldte: Kira

  Én nagyon is várom a sorozatot... talán jobban, mint a Mandalorit. Ennek az oka főleg az, hogy egy kipróbált karakterrel és színésszel csinálják (kevesebb a buktató), kettő hogy Luna mint színész is szimpatikus és szerintem a karaktere is zseniális... a Zsivány Egyesben minden karakter képvisel valamit, ami az új trilógia karaktereiről szerintem nem mondható el és ezért róluk sok sztorit nem is lehet írni (kivéve Poe). Cassian pedig egy olyan karakter, akinek van előélete, nem is akármilyen, amire több sztorit fel lehet húzni, ha pedig idővel mellé rakják K-2SO-t is, akkor páratlan páros lesznek a képernyőn. 08

  2 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 03 : 13:00
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, én is ezt gondolom, hogy érdekes az RO karakterek háttere, mondjuk jobb lett volna, ha a filmben is kicsit jobban bemutatják őket, de ha már így alakult, akkor tényleg tök jó, hogy valakinek lesz saját sorozata közülük 08 én főleg a szeparatista múltjára volnék kíváncsi 08

  0 0
 • RacerX
  2019 jan 03 : 14:35
  Beküldte: RacerX

  Én is várom a sorozatot. Én bírtam Cassiant a filmben, a regény változatban meg még jobban megkedveltem a karakterét. Visszatérő szereplők közül esélyes lehet Draven, Mothma, Dodonna, K-2SO is - sőt ő tuti. 01
  Még pár hónapja volt egy interjú a csávóval. Ott mondta hogy szereti az SW univerzumot és hála a technológiának nincs akadálya hogy ábrázolják. Lehet akár fiatal is. Ezzel remélem arra utalt hogy lesznek flashback-ek. Ha jól tudom már a klónok háborújában is gyerekkatona volt. Ezeket remélem megmutatják. 01

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 03 : 15:14
  Beküldte: SonOfMurglak

  jaj az nagyon szimpatikus volt, hogy mennyire gyermeki lelkesedéssel örült, hogy visszatérhet az SW-be 01 tényleg rokonszenves figura 08

  (na amúgy csak panaszkodnom kellett, hogy senki nem várja, és tessék, itt jelentkeznek egymás után az emberek, hogy de, ők igen xD 01 13 )

  1 0
 • Kira
  2019 jan 03 : 20:26
  Beküldte: Kira

  Nálam ez alap volt, mivel az RO is top favorit. 01

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 03 : 21:39
  Beküldte: SonOfMurglak

  na, jól van akkor 08

  0 0
 • Goten56
  2019 jan 03 : 23:24
  Beküldte: Goten56

  Én már annak is örülök, ha bármit bejelentenek. Legjobb persze egy Palpatine sorozat lenne 01

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57