728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Érkezik a LEGO Star Wars ünnepi különkiadása

LEGO_Holiday_Special___Final_Frame.jpg

November 17-ei bemutatási dátummal a Disney+ streaming szolgáltatóra érkezik a The Lego Star Wars Holiday Special című különkiadás az eredeti 1978-as Star Wars Holiday Special különkiadásra emlékezve, ami napra pontosan ekkor került bemutatásra a CBS csatornán Amerikában. Már a The Mandalorian is átvett elemeket a műsorból, most úgy néz ki, újabban is számíthatunk a felelevenítésére.

 

A felelős producer, John Rimes szerint a 45 perces műsorra az eredetire való kikacsintások mellett Az élet csodaszép, a Repülők, vonatok, automobilok, a Családi vakáció volt hatással, amihez a régi Burl Ives musical hangulat párosul.

 

Rimes szintén elmondta, hogy az eredeti Star Wars színészek is visszatérnek szerepeikhez, maga az animáció pedig a Skywalker kora eseményei után játszódik: Rey és BB-8 saját küldetésre indulnak az Erővel kapcsolatos ismeretek gyarapításához, de mikor meglátogatnak egy rejtélyes Jedi-templomot, felborul számukra a tér és az idő. Rey találkozik az Egy új remény-féle Luke Skywalkerrel, Darth Vaderrel, Obi-Wan Kenobival és Yodával, valamint egyéb karakterek is feltűnnek (köztük Kylo Ren, Palpatine, vukik Csubakka családjából) a franchise néhány kedveltebb jeleneteiben, miközben próbálnak időben visszajutni az Élet Napja eseményre Csubakka szülőbolygójára, a Kashyyykra.

Holidayspeciallogo

LEGO Holiday Special  Final Frame 2

 

Forrás: usatoday.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 2 hete
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 3 hete

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 9
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57