Elvileg már megírták Damon Lindelof Star Wars-filmjét

lindelof.png

A napokban számoltunk be arról, hogy egyes Star Wars-filmterveket jegelt a Lucasfilm, így most elvileg három projekt van előkészületben a stúdiónál, köztük az is, amelyet Damon Lindelof (Lost, Watchmen) neve fémjelez. Az újabb híresztelések szerint ennek a Lindelof-féle Star Wars-mozifilmnek már meg is van a forgatókönyve.

Továbbá azt is elhintették, hogy a főhős szerepére az Aquaman és a Rohammentő című filmekből ismert Yahya Abdul-Mateen II lehet esélyes. A színésznek nem ez lenne az első közös munkája a filmessel, hiszen szerepelt a Lindelof által írt Watchmen-sorozatban is.

Yahya Abdul Mateen
Bár ezek nem hivatalos bejelentések, ugyanakkor azt már korábban is pletykálták, hogy Lindelof filmjének akár tavasszal elkezdődhet a forgatása. Ezek alapján úgy tűnik, ez lehet a következő, amit a Lucasfilm moziba küld (2025 decemberében). Talán majd néhány hét múlva, a Celebration alkalmával ez is kiderül.

A film témájáról egyelőre nem szivárgott ki semmi, de elvileg ismerős karakterek is feltűnnek majd benne, és állítólag a folytatástrilógia után játszódik majd (ezt látszik megerősíteni Jon Favreau-nak egy friss nyilatkozata is).

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo