Elvileg már forog Jude Law Star Wars-sorozata

judelaw_.jpg

A Bespin Bulletin portál értesülései szerint június végén elkezdték egy újabb élőszereplős Star Wars-sorozat, a tavaszi Celebration alkalmából beharangozott Skeleton Crew forgatását. A portál úgy tudja, hogy a forgatás egészen decemberig eltart, szóval még várnunk kell, hogy felkerüljön a Disney Plusra a széria.

Skeleton Crew
Még májusban röppent fel a hír, hogy érkezik még egy Star Wars-sorozat, méghozzá a legújabb Pókember-filmek rendezőjétől, Jon Watts-tól és a Pókember: Hazatérés szkriptjét is jegyző Chris Ford forgatókönyvírótól. A történetről annyi derült ki akkor, hogy a VI. és a VII. rész közötti időszakban játszódik, és a 80-as évek felnőtté válásról szóló filmjei ihlették (például az 1985-ös Kincsvadászok, Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisa), a főszereplő csapat pedig négy 11-12 éves gyerekből áll majd.

Majd a Star Wars Celebrationön felfedték a széria címét és logóját is, ami szó szerinti fordításban "Csontváz csapat", de az eredeti angol kifejezés valójában arra a minimális emberlétszámra utal, ami szükséges valaminek (jelen esetben nyilván egy hajónak) az üzemeltetéséhez, így magyarul nagyjából úgy lehet fordítani, hogy "ügyeleti személyzet". Kiderült továbbá, hogy a gyerekek mellett egy neves színész, Jude Law lesz a felnőtt főszereplő. Elvileg az alaptörténet az lesz, hogy egy csapat fiatal eltéved a galaxisban.

Egy koncepciórajzot is megosztottak a gyerekekről és a hajóról:

Skeleton Crew

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo