Előzmény képregényt kap a Ronin

star_wars_visions_1_cover_article_feature_c8fb591a.jpeg.jpg

A Star Wars: Látomások antológia sorozat egyik legnépszerűbb szegmense a "The Duel" volt, ami egy magányos Sith vándorról és droidjáról szólt. Az Akira Kurosawa-féle szamurájfilmek stílusában megkomponált epizód köré azóta egy könyv íródott Ronin címmel, ami a történetet folytatta, illetve egy Marvel-képregényt is kiadtak tavaly.

A Star Wars hivatalos honlapján bejelentették, hogy egy újabb sztorival gazdagodik a Ronin karaktere képregény formájában, és ezúttal a múltjába nyerünk betekintést általa. A képregényt Takashi Okazaki (Afro Samurai!, Nyári háborúk) fogja írni és rajzolni, csakúgy, mint a 2022-es Marvel-képregényt. A szám egy képregény-sorozat részét képezi majd, ami a korábban beharangozott Peach Momoko-történettel indul novemberben. A Ronin képregényt 2024 januárjában olvashatjuk majd, addig is a hozzá készült borítót már megtekinthetjük színesben és fekete-fehérben is, ami Takashi Okazaki munkája.

Star Wars Visions 1 Cover 1c72e298

Theduel2 Cover Pencil 82a571ec

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo