Előrendelhetők a 2024 elején érkező Star Wars-kötetek

sw_szukits2024.png

Négy új Star Wars-kiadvány vált előrendelhetővé a Szukits Kiadó oldalán, amelyeknek megjelenését 2024 januárjára ígérik.

A Fergeteghajtót és a Viharfellegeket is jegyző Cavan Scott A bosszú útja című regényével tovább bővül a Köztársaság Fénykora kiadványsorozat második fázisa.

Íme a könyv szinopszisa:

Marda és Yana Ro unokatestvérek, és mindketten a Nyitott Kéz Útjának tagjai, ám a világról alkotott elképzelésük merőben más. Marda vakon követi az Út vezetőjét, míg Yana megőrzi a kételyeit. Amikor a Jedhán, a Zarándokok Holdján végzett küldetés erőszakba torkollik, élesen szembekerülnek egymással.

Marda a Jediket hibáztatja a jedhai rombolásért, ezért csatlakozik egy veszélyes expedícióhoz, amely a mesés X bolygóra indul, hogy a Rombolóhoz hasonló misztikus lényeket keressen, melyeket felhasználhatnak a Jedik ellen. Yana eközben kényszerű szövetséget köt egykori szeretője apjával, hogy átvegyék az irányítást a Nyitott Kéz Útja felett.

A két fiatal nőt összeköti a vérség, a hitük azonban elválasztja őket egymástól. Sorsuk ösvénye újra és újra keresztezi egymást, döntéseik pedig nem csupán a saját életüket határozzák meg, hanem a galaxis jövőjét is...

Emellett érkezik a legújabb Darth Vader képregényszéria hatodik kötete, Az udvarhölgyek visszatérnek. (A gyűjtemény a Marvel sorozatának 28-32. számait tartalmazza.)

Thr Bosszu
Ennek szinopszisa az alábbiakat ígéri:

Sabé úgy hitte, hogy a királynőjét Darth Vader ölte meg, miután azonban megtudta a Sötét Nagyúr legféltettebb titkát, az ő oldalára áll, hogy bebizonyítsa, a fekete páncél mögött még mindig maradt egy szemernyi jóság. De mi történik, ha az udvarhölgy a császárral kerül szemtől szembe, aki minden titkát ismeri? És amikor a Királynő Árnyéka megkezdi a tűzpróbát, vajon Vader hagyja, hogy elhamvasszák őt a lángok?

A klónháború végóráiban Anakin Skywalker végzett Wat Tamborral, a Techno Unió vezetőjével. Akkor kicsoda most ez a kalóz Jul Tambor, és mit tervez a Skako Minoron? Amikor Jul szembeszáll Darth Vaderrel, Sabénak választania kell, melyik oldalra álljon...

Vader6 Cover
Ugyancsak folytatódik a második Doktor Aphra-sorozat, méghozzá A vörös uralom crossover-eseményhez kapcsolódó 4. résszel, amely gyűjtemény a Marvel-széria 16-20. számait foglalja magába. (A Solóból megismert Qi'ra karakterére épülő Vörös uralom sztoriról bővebben a Szukits oldalán olvashattok.)

Ízelítőként azt írták róla:

Doktor Aphra és Sana Starros sikeresen megléptek ugyan a Vermillionról, a Vörös Hajnal elől azonban senki nem menekülhet, kémeik behálózzák az egész galaxist. Qi’ra csapást akar mérni a Birodalomra, és a győzelem érdekében semmilyen eszköztől sem riad vissza. Aphra és Sana hamarosan kénytelenek egy ősi ereklye nyomába eredni: a Sithek fénykorában ugyanis egy mára elfeledett, rejtélyes kultusz létrehozott egy olyan félelmetes fegyvert, mely veszélyt jelent a sötét oldal minden híve számára. Bárki is kaparintja meg az Örök Szikrát, az szétzúzhatja a Sithek uralmát, és térdre kényszerítheti magát az uralkodót és Darth Vadert is…

Star Wars Doktor Aphra Voros Uralom
A Star Wars-kánon újabb kötetei mellett pedig jön a Legendának számító The Old Republic-könyvsorozat utolsó részének, a Megsemmisítésnek az új kiadása is.

Rövid ismertetőjét alább olvashatjátok:

Bár Theron Shan a Jedi Rend nagymesterének fia, mégsem Erő-használó. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy a Köztársaság titkosügynökeként kulcsfontosságú küldetéseket hajtson végre a Birodalom elleni háborúban. Miután többször bizonyította már rátermettségét, mindenki úgy érzi, ő az ideális ember egy még az eddigieknél is veszedelmesebb feladatra.

A Birodalmat belviszályok és hatalmi harcok tépázzák, de Darth Karrid továbbra is hisz abban, hogy a Sitheknek kell uralniuk a galaxist. Félelmetes hadihajója segítségével mindent meg is tesz, hogy ez így legyen. Theronban azonban – akihez egy forrófejű csempész, és Karrid egykori Jedi mestere is csatlakozik – méltó ellenfelére talál.

Theronnak és társainak fel kell venniük a harcot a sötét oldal híveivel, de az idő egyre jobban szorítja őket. Ha nem végzik el sikerrel a rájuk bízott feladatot, az sokak életébe kerülhet...

Tor4 Cover
Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo