Előrendelhető: Bizonyos szemszögből, Darth Maul, Yoda titkos háborúja

bizonyosszemszogbol.jpg

A 40 novellát tartalmazó Bizonyos szemszögből című kötet előrendelhető státuszba került a Szukits Kiadónál. A jelenlegi tervezett megjelenés: 2018. január 31., ára 30 %-os kedvezménnyel 2793 Ft. Az új kánon magyarul megjelent/megjelenő regények idővonalán A hercegnő, a kalandor és a párafarmer után célszerű elhelyezni.

Mit szóltok hozzá, várjátok? Mit hallottatok róla?

Elő- és megrendeléshez kattints ide. A könyv adatlapja elérhető itt. A fórumtéma pedig itt.

A Szukits kiadónál újabb két képregény lett előrendelhető. A Star Wars képregény-sorozat ötödik kötete, a Yoda titkos háborúja tervezett megjelenése 2018. február 14., ára 30 %-os kedvezménnyel 3213 Ft. Az új kánonba tartozó magyarul megjelent/megjelenő képregények idővonalán egyelőre legelöl, a Darth Maul előtt között helyezkedik el.

Elő- és megrendeléshez kattints ide. A képregény adatlapja elérhető itt. A fórumtéma pedig itt.

A Darth Maul minisorozat tervezett megjelenése 2018. február 28., ára 30 %-os kedvezménnyel 3213 Ft. Az új kánonba tartozó magyarul megjelent/megjelenő képregények idővonalán egyelőre a Yoda titkos háborúja és a Skywalker lesújt között helyezkedik el.

Elő- és megrendeléshez kattints ide. A képregény adatlapja elérhető itt. A fórumtéma pedig itt.

A három kötet együtt is rendelhető akciósan.

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo