Előrendelhető a IX. rész előzményregénye

resistance_reborn.jpg

A Skywalker korát felvezető könyv, Az Ellenállás újjászületése mellet két újabb képregény is előrendelhetővé vált a Szukitsnál.

Elorendelheto Sw Kony Kepregeny


Rebecca Roanhorse: Az Ellenállás újjászületése

Az Ellenállás romokban hever. A Crait bolygóról történt gyászos menekülést követően egykor ütőképes hadereje egy maroknyi sebesült hősre apadt. Finn, Poe, Rey, Rose, Csubakka, Leia Organa: a nevük híressé vált a szabadságért küzdő galaxisban. Ám hiába a hírnév, Leia kétségbeesett segélykérése válasz nélkül marad...

A Ryloth dzsungeleitől a koréliai hajógyárakig az Első Rend árnyéka mindenhol egyre fenyegetőbb, és mindazok, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembeszálljanak vele, szétszórva és elszigetelten folytatják küzdelmüket. Az Ellenállás megmaradt tagjainak át kell kelniük a galaxison, hogy új vezetőket keressenek, köztük azokat, akik hajdan segítettek a felkelőknek megdönteni a Birodalmat. Csatákat kell megvívniuk, és szövetségeket kell kovácsolniuk, hogy az Ellenállás újjászülethessen…

Várható megjelenés: 2020. május 6.
Előrendelhető itt: Star Wars: Az Ellenállás újjászületése


Kieron Gillen, Andrea Broccardo, Angel Unzueta: A shu-toruni megtorlás
(A képregénygyűjtemény a MARVEL Star Wars sorozatának 62-67. számát foglalja magában.)

Trios, a Shu-Torun királynője, Darth Vader és a Birodalom szövetségese harcba száll, hogy megvédje bolygóját. A támadást válogatott csapata élén Leia hercegnő vezeti, aki különleges hadicselt eszel ki, hogy ellenségét megtévessze. Ám Leia osztagának néhány tagja saját terveket szövöget... A könyörtelen Kanchar parancsnok is visszatér, hogy érvényt szerezzen az uralkodó akaratának. Luke Skywalkernek így elsöprő túlerővel kell szembeszállnia... köztük a saját szövetségeseivel! Ráadásul amikor a lázadók azt hinnék, ennél már nem lehet rosszabb, a Birodalom megkezdi a bolygó orbitális bombázását! Vajon sikerül-e bárkinek is élve elmenekülni a Shu-Torunról?

Várható megjelenés: 2020. június 3.
Előrendelhető itt: Star Wars: A shu-toruni megtorlás (képregény)


Simon Spurrier: Doktor Aphra: Legrosszabb az egyenlők között
(A képregénygyűjtemény a MARVEL Doktor Aphra sorozatának 26-30. számait foglalja magában a második éves különszámmal együtt.)

Menekülés közben Aphra egy ellenséges metropoliszba kerül, és mindössze tíz óra áll a rendelkezésére, hogy megtalálja a kiutat, mielőtt a torkába épített bomba felrobbanna. Mindeközben persze fejvadászok és őrült rendőrök loholnak a nyomában, a birodalmi hadigépezet legbrutálisabb alakulatairól nem is beszélve. S hogy ne legyen ennyire egyszerű a dörzsölt régész dolga: van egy társa is, akivel muszáj együttműködnie, ugyanis ha eltávolodnak egymástól, a bomba azonnal aktiválódik. Ez a vidám cimbora pedig nem más, mint Triplazéró, a szadista droid, aki leginkább Aphra halálára játszik... Lehet, hogy ezúttal tényleg itt a vég a hírhedt archeológus számára?

Várható megjelenés: 2020. június 3.
Előrendelhető itt: Star Wars: Doktor Aphra: Legrosszabb az egyenlők között (képregény)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo