hagyatek_banner_1460x342_a.png

Ellentmondó nyilatkozatok érkeztek a KOTOR remeke-jéről

revan_kotor_remake.png

Úgy tűnik, a Star Wars: Knights of the Old Republic játék remake-je mégsem olyan halott, mint ahogy azt a legutóbbi hírek állították, ugyanis most arról számoltak be, hogy az Aspyr több fejlesztője is dolgozik a projekten – írta meg a GameChannel.

Az utóbbi időben nem túl biztató hírek érkeztek a projektről. Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a Sony pár hónapja eltüntette a remake nyomait (posztokat töröltek és leszedték az előzetest), és bár arra adtak egyfajta magyarázatot, nem igyekeztek különösebben megnyugtatni a játék felújítására váró rajongókat. Aztán a napokban egy játékipari bennfentes arról beszélt, hogy nem dolgoznak KOTOR remake-en, ami a nyilatkozata alapján lényegében halott projekt.

Friss hír azonban, hogy a Bloomberg munkatársa, Jason Schreier arról számolt be: a Saber Interactive két fejlesztője elmondta neki, hogy az Aspyr-től átvették a remake fejlesztését és jelenleg is dolgoznak a játékon. Schreier megerősítette, hogy a Sabernél legalább két fejlesztő még mindig foglalkozik a játékkal. Bár sajnos ez sem jelenti azt, hogy a projektet biztosan be is fejezik, de ez legalább arra utal, hogy erre jelen állás szerint van némi esély, nem engedték el a projektet egyelőre.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo