Ellenállás: Infók és képek a második évadból

star-wars-resistance-season-2-kylo-ren.jpg

Nagyjából egy hónap sincs hátra, és október 6-án folytatódik/befejeződik az aktuális animációs sorozat, az Ellenállás, minek Szaturnusz-díjas első évada augusztus 20-án jelent meg Blu-ray helyett DVD-n, a lemezen fellelhető bónusz tartalmak között pedig pár kitekintő is szerepel a második évadból. A Path of Resistance blokkban a sorozat felelős rendezője és producere, Justin Ridge, valamint a stáb egyes tagjai beszélgettek a közelgő szezonról. Ridge így várja a folytatást: 

Ami miatt nagyon izgatott vagyok a második évaddal kapcsolatban, az, hogy kibővül a show látóköre. Előtte a Castilon bolygón voltunk, ahol a Colossus dokkolt. Ami alapvetően egy töltőállomás a külső területen. Ám most hőseink mozgásban vannak a bázissal, és elsősorban a biztonságot próbálják meg megtalálni. Nem vagyunk lekorlátozva egy bolygóra. Már a galaxis ismeretlen részeiben kalandozunk és utazunk, ez olyan új dolgokkal is fog járni, amiket még sosem láttunk korábban. Feltehetőleg új karaktereket, helyszíneket, és ez tényleg izgalmassá teszi a kalandot.

A videó egy exkluzív klipet is tartalmaz a második évadból. Benne a Colossus megközelíti a D’Qar bolygót. Ott egy csata nyomai láthatóak, így lekövethető, hogy a jelenet azonnal Az utolsó Jedik nyitójelenete után játszódik. Neeku jelenti, hogy nem válaszolnak az ellenálló bázisról. Mire Yeager így válaszol: “Bármi is történt, úgy tűnik, hogy harcba keveredtek. És nem is olyan rég.” Kaz próbálja felvenni a kapcsolatot Poe Dameronnal és Organa tábornokkal, de ő és a többiek arra a megállapításra jutnak, hogy az ellenálló támaszpontot eltörölték a föld színéről.

 

És íme pár kép a második évadból:

Clip

01

02

03

04

05

06

07

08


09

10

11

Forrás: thewookieegunner.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo