Élethű fénykarddal állt elő a Disney

rey_lightsaber.png

Május 4-én, a nemzetközi Star Wars-napon nem csak a The Bad Batch animációs sorozat indul útjára, hanem más meglepetések is érkeznek eme jeles alkalomra. A Disney Parks Blog új információkat fedett fel a Star Wars: Galactic Starcruiserrel, azaz az úgynevezett Star Wars-hotellel kapcsolatban, ami 2022-ben nyitja kapuit a Walt Disney Worldben.

A két éjszakás élmény keretei között a Halcyon nevű csillagcirkálóra utazunk egy rakétakabinnal, majd a hajóra belépve ismert és új karakterek elektronikus csoportjával léphetünk interakcióba, köztük egy twi'lek szupersztárral, aki a koréliai ebédlő helyiségében tart előadást. Az étkező egy fényes és barátságos hall, ahol az utasok megreggelizhetnek és megebédelhetnek, majd vacsorára bőséges, többfogásos menüt fogyaszthatnak el, amik az e világból és a messzi-messzi galaxisból származó alapanyagokból készültek.

 

Ezen kívül a Halcyon fedélzetén a Batuura, vagy a Galaxy's Edge helyszínére is elutazhatnak a vendégek, továbbá fénykardos gyakorlaton is részt vehetnek. Ehhez egy videót is közzé tettek, amiben Rey egy realisztikus fénykardot kapcsol be. A látványosságot a Disney fejlesztő és kutatói részlege, a Walt Disney Imagineering Research and Development találmánya. Egyébként korábban mi is írtunk arról, hogy lelkes rajongók próbálkoztak már élethű fénykard megépítésével tavaly, ami Guiness-rekordot is ért.


Galactic Cruiser 1

Galactic Cruiser 2

Galactic Cruiser 3

Galactic Cruiser 4

Galactic Cruiser 5

Galactic Cruiser 6

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo