Eldőlt: Ismét csúszik a Star Wars: Hunters megjelenése

hunters_.jpg

Nyáron írtunk arról, hogy felröppent a pletyka, miszerint a Farmville-lel híressé vált Zynga cég Star Wars-játékának, a Hunters című free-to-play arénás harci videójátéknak a megjelenése tovább csúszik. Ez pedig immár hivatalossá vált, mivel a cég részéről megerősítették, egy friss közleményben.

Bár néhány országban már ki lehetett próbálni az iOS-ra, Androidra és Nintendo Switch-re szánt Star Wars: Hunterst, a Zynga bejelentése szerint a játék világszinten csak 2024-ben válik elérhetővé. A tervezett megjelenéshez nem kötöttek pontos dátumot. A csúszás magyarázataként azt írták, a lehető legjobb minőséget akarják nyújtani, illetve további tartalmakkal feltölteni a játékot.

A Hunters sztorija A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik, tehát a Birodalom és Jabba, a hutt bukása után, a helyszíne pedig a peremvidéki Vespaara bolygó, ahol egy amolyan gladiátor-arénában küzdenek a harcosok. A karaktereket bemutató előzetes mellett korábban a játékmenetből is kapunk már egy kis ízelítőt.

Felvezetéseként kiadták a Battle for the Arena ("Harc az arénáért") című, a játékalapján íródott regényt, amely bemutatja a helyszínt és a főbb karaktereket, arről bővebben ebben a cikkben írtunk (magyar megjelenéséről egyelőre nem tudni).

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo