Ekkor startol a Köztársaság Fénykora 3. fázisa

highrepublic_cover.png

A Baljós árnyak előtti 100 évet felölelő Köztársaság Fénykora projekt első szakaszának lezárulása után a második még további 150 évet ugrott vissza az idővonalon. A második fázison még jelenleg is dolgoznak, eddig három könyv és jó pár képregény jelent meg a tengerentúlon, a harmadik és egyben utolsó ütem pedig még várat magára, ami az első fázis végén lévő cliffhangert folytatja.

A Lucasfilm Publishing kreatív franchise-igazgatója, Michael Siglain egy friss interjúban többek között mesélt a Köztársaság Fénykora jövőre kiadandó ifjúsági antológia-könyveiről, amik a 3. fázis előtt érkeznek. Siglain elmondta, hogy az új antológia-sorozat a Köztársaság Fénykora első fázisát bővíti ki új információkkal, és eddig már ismert, valamint új karakterek is feltűnnek a kötetekben. Azt is elárulta, hogy a projekt oszlopos írói közül Zoraida Córdova (A galaxis peremén: A sors keze) története az általa írt Convergence című könyv előtt, míg Claudia Gray (Elveszett csillagok, Mester és tanítványa, Vérvonal) sztorija a Csillagfény Jelzőállomás megsemmisülése után 1 nappal játszódik.

 

Ígérete szerint erről az antológia sorozatról még hallani fogunk 2023 elején és a Star Wars Celebration rendezvény keretein belül, és a tervek szerint 2023 szeptemberében elérhető lesz az olvasók számára. Ezt követően Siglain kicsit rátért a 3. fázisra is, ami elmondása szerint 2023 novemberében startol el.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo