Egy ismert klón karakterből majdnem gonoszt csináltak

clones_.png

A The Bad Batchben a 66-os parancsot nem teljesítő klóncsapat szembekerülnek azokkal, akiknek a vezérlőchipje működik, még az osztaguk egyik tagja is ellenük fordul emiatt. Bár ez most a sorozatban újdonságnak számít, hasonló helyzetet korábban is láthattunk volna: a széria atyjának, Dave Filoninak ugyanis egy hasonló terve volt már a Lázadók esetében is.

A Rebels visszahozott pár közönségkedvenc klónt, akikről kiderült, hogy megszabadultak a chiptől, így nem lettek Birodalom engedelmes katonái. A sorozaton dolgozó író, Henry Gilroy korábban elárulta, hogy Filoni eredetileg azt tervezte, hogy velük együtt visszahozza Cody-t is (akiről tudjuk, hogy a 66-os parancsnak megfelelően cselekedett). Az elképzelés az volt, hogy miután Thrawn rájön, hogy a Szellem legénységét klónok segítik, magához hívatja Cody-t, hogy segítsen felkeresni egykori bajtársait – azaz lényegében a sorozat egyik gonosztevője lett volna. Ezt az elképzelést aztán végül is azért vetették el, mert úgy ítélték, hogy túlságosan eltértek volna vele a Lázadók fő vonalától.

Ez az elvetett koncepció egyrészt nyilván minta lehetett a The Bad Batch-hez, másrészt viszont felveti a kérdést, hogy vajon nem hozzák-e ezúttal vissza magát Cody-t is. A klónok háborújából ismerős karakterek már eddig is vendégszerepeltek, így nem elképzelhetetlen az ő feltűnése sem.

Forrás: ComicBook

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo