Ez az ismerős karakter is a Falcon tulajdonosa volt

Hangarbay327.jpg

A Star Wars franchise egyik legikonikusabb hajójának, a Millennium Falconnak számos tulajdonosa volt több évtized alatt a Legendákban és a Kánonban is. Mindkettőben átfedés, hogy Lando Calrissian, Han Solo és Csubakka voltak hosszú ideig a gazdái a Kessel-futamot 12 parszek alatt teljesítő koréliai teherjárműnek. Ugyanakkor annyiban különböznek, hogy a Legendákban inkább Landóék előtt voltak nagy számban tulajdonosai, míg az új kánonban eddigi ismereteink szerint Han után, egészen Reyig bezárólag.

Egy új kánon képregény-sorozat, a Han Solo & Chewbacca 8. számában egy új tulajdonost ad a névlistához, nem mást, mint a koréliai csempész egyik riválisát, a rodiai Greedót. Ugyan Jabba zöld bőrű pribékje csupán rövid ideig birtokolhatta az YT-1300-ast, miután az új történet szerint Solót cserben hagyta és csalással elnyerte a Falcont szabakkban, ez még többet hozzáad kettejük ellenséges viszonyához, ami az Egy új reményben be lett mutatva.

Star Wars Han Solo Chewbacca 8 Greedo Millennium Falcon Owner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo