Egy ember kezében az új trilógia

Star_Wars__The_Last_Jedi_Japan_Premiere_Red_Carpet__Rian_Johnson__38942150791_.jpg

Az utóbbi hetek nagy híre, természetesen a várva várt VIII. epizód mellett, az új trilógia bejelentése volt, melyről korábbi cikkünkben itt olvashattok. Rian Johnson, Az Utolsó Jedik rendezője úgy látszik megfelel a Disney elvárásainak, hiszen elmondása alapján teljes szabadságot kapott a rendezést illetően. Emlékezzünk vissza, hogy nem volt mindig gördülékeny a munka az egyes rendezőkkel. Először megváltak a Han Solo film rendező párosától, majd Colin Trevorrow helyére JJ. Abrams került a IX. rész rendezői székében és még a Zsivány Egyes fináléját is újra kellett gondolni egy másik rendezővel. Az egyelőre ismeretlen időben és térben játszódó új trilógia sorsa tehát Rian Johnson kezében van, aki az alábbiakat nyilatkozta a rendezést illetően:

Nagyon jó volt az összhang a csapatban, de tudtuk, hogy előbb-utóbb véget ér a jelenlegi munka. Azonban igyekeztük kitalálni a módját, hogy hogyan dolgozhatnánk a jövőben is együtt. Ekkor javasoltam, az új trilógiát egy új történettel.... Jelenleg minden megengedett... Ez az egész most nagyon izgalmas, hogy új helyekre ellátogathatunk, új karakterekkel ismerkedhetünk meg. Lássuk mi vár még ránk a galaxisban. Izgalmas lesz egy új, korlátok nélküli történetet elmesélni az eddigi három trilógián túl.

 

Sajnos bővebb információkra még egészen 2020-ig valószínűleg várnunk kell. December 13-án pedig kiderül jogos-e, ez a feltétlen bizalom a Disney részéről.

 

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo