elojegyezheto_kotetek_1_.jpg

Dokusorozat érkezik az ILM-féle speciális effektekről

light_and_magic.jpg

Május 4-e alkalmából nem csak egy újabb előzetest kaptunk ajándékba az Obi-Wan Kenobiból, hanem egy addig ismeretlen ismeretterjesztő sorozatról is lerántották a leplet. A Disney Gallery nyomán egy új dokusorozat veszi majd kezdetét nyáron, július 27-én a Disney Pluson, aminek középpontjában a Lucasfilm stúdió ikonikus vizuális effektjeiért felelős Industrial Light & Magic áll majd.

 

A 6 részes Light & Magic dokusorozatot A Birodalom visszavág és Az elveszett frigyláda fosztogatói forgatókönyvírója, Lawrence Kasdan rendezi, emellett a felelős producerek a Solo direktora, Ron Howard, valamint az Emmy- és Oscar-díjas Brian Grazer (Apollo-13, Az ítélet: Család, Egy csodálatos elme) lesznek. A széria feleleveníti majd, hogyan fejlődött az ILM által alkalmazott technika a vállalat 1975-ös megalapításától, egészen A mandalóri StageCraft vívmányáig, emellett a cég egyes ügyeskezű alkalmazottai, szakemberei mesélik el az ILM-el kapcsolatos saját történeteiket.

 

Ráadásul a Star Wars Celebration keretein belül, május 27-én egy külön panelt fognak szentelni a dokusorozatnak, amin Kasdan és Howard, valamint a vizuális effekteknél közreműködő Dennis Muren, Phil Tippett, Joe Johnston és Rose Duignan is a meghívott vendégek listáján szerepelnek.

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo