Csúszhat a Star Wars: Skeleton Crew premierje

skeleton_crew_first_pic_.jpg

Az Ahsoka után egy olyan széria folytatja az élőszereplős Star Wars-sorozatok sorát, amely nem valamilyen korábban megkezdett sztorit folytat, és nem ismerős karaktereket vonultat fel: ez az újabb, Disney Plusra érkező sorozat a Jude Law fémjelezte Skeleton Crew lesz. Korábban arról volt szó a széria kapcsán, hogy ősszel indulhat, az újabb hírek alapján azonban várhatóan jövőre csúszik a premierje.

Az új infó a szerzői jogokkal foglalkozó amerikai hivataltól származik, amelynek adatai szerint a Skeleton Crew bemutatását 2024 januárjában tervezik. Mivel a Disney vagy a Lucasfilm nem közölt hivatalosan semmit a sorozat érkezésével kapcsolatban, így azt se lehet tudni, miért döntöttek a bemutató késleltetése mellett. Mindenesetre most néhány hónapot még várnunk kell a következő élőszereplős Star Wars-sorozatra.

A Skeleton Crew a 80-as évekbeli felnövésfilmeket fogja idézni, és egy csapat eltévedt gyerekről szól majd, akiket Ravi Cabot-Conyers, Robert Timothy Smith és Kyriana Kratter. A felnőtt főszereplő Jude Law pedig elvileg a mentoruk lesz. A széria kapcsán felmerült A Mandalóri egyik mellékszereplőjének visszatérése, és azt is lehet tudni, hogy Kerry Condon (A sziget szellemei, Better Call Saul, Ray Donovan) és Jaleel White (Family Matters) is szerepel benne.

Korábbi hírek szerint az évad 8 részes lesz, a forgatókönyvek nagy részét a showrunner Jon Watts és a Pókember: Hazatérés, illetve a Rendőrautó filmeknél tevékenykedő Christopher Ford jegyzi, pontosabban az első négy és az utolsó két részt. A maradék 5-6. epizód forgatókönyvéért Myung Joh Wesner (Career Opportunities in Murder and Mayhem) felel. A rendezők pedig Jon Watts, Daniel Kwan és Daniel Scheinert, David Lowery, Jake Schreier, Bryce Dallas Howard, valamint Lee Isaac Chung lesznek.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo