Bizonyos szemszögből: Ízelítő Boba történetéből

boba_fett2.png

Augusztus 29-én érkezik Amerikában a Bizonyos szemszögből novelláskötet-sorozat harmadik része, ami A Jedi visszatér egyes karaktereire fókuszál. Az egyik, a basilisk Dexter Jettsterről szóló rövid történetből már megosztottak korábban egy kivonatot, most egy másik ízelítő következik ezúttal az usatoday.com közvetítésével, aminek középpontjában Boba Fett áll.

A Reputation (azaz magyarul Hírnév) című novella szerzője Tara Sim, aki a Timekeeper könyvsorozat révén lehet ismert, és ez a novella az első munkája a Star Wars univerzumában. Az ízelítő azzal kezdődik, hogy Boba Fett átadja a karbonitba fagyasztott Han Solót Jabbának, viszont a hutt busásabb összegért újabb munkát ajánl neki, hogy legyen "ütköző" a hutt és a Vörös Hajnal között, utalva erre a Fejvadászok Háborúja képregényekben történtekre. A palotában szintén jelen van Dengar is, aki vált néhány szót Bobával, és rövidesen arra tereli a témát, hogy ha nem vigyáz Fett, könnyedén úgy végezheti, mint Solo a több pénz reményében. A szószedet végén Boba fogadást ajánl Dengarnak, és Fett 20 kreditet tesz fel arra, hogy a lázadók hamarosan eljönnek kiszabadítani Solót.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo