Battlefront II: Anakin Skywalker különleges képességei egy videóban

anakinskywalker.jpg

Nemrég beszámoltunk arról, hogy zárásként Anakin Skywalker is érkezni fog a Battlefront II Klónháborús kiegészítőjéhez. Az EA a mai nap megosztott egy videót, amiben a Kiválasztott képességeit ismertetik:

 

 

 

Bár eddig ő érkezett utolsónak, a Kiválasztott lesz a legerősebb világos oldali hős a Battlefront II-ben. Anakin képessége, hogy gyors, pusztító csapásokat zúdítson az ellenfélre, egyik másik Jedihez sem fogható a játékban. Bár támadásai példátlanok, a védekezéssel kapcsolatban nem mondhatóak el ugyanezek, mivel Anakin nem lesz képes annyi ideig fenntartani védekezését a fénykardcsapások ellen, mint a többi világos oldali hős, bár így is elég ügyesen állja a sarat a lézertűz blokkolása terén. A fénykard-csapásai 140-es sérülést okoznak (ehhez jön 40, ha hátulról támad). Ezen kívül Anakin 850-es HP-vel fog rendelkezni, regenerálása pedig 350 HP-t tesz ki.

 

A Köztársaság hősének több speciális támadást szántak az alkotók. Egyik ilyen a Heves Támadás (Passionate Strike), amivel erős csapásokat mér ellenfelére, akinek áttör védelmén és súlyos veszteségeket okoz. Érdekességképpen ilyet is bevetett a Dooku elleni utolsó párbajában. Ez a támadás a hősöktől 180, míg nem hősöktől 250 életpontot vesz el.

 

A Heroikus Csapással (Heroic Impact) Anakin egy pusztító Erő-robbanást idéz elő maga körül, miközben egy helyben áll, ahogyan a Fiú és a Leány idomításakor használta A klónok háborújában. Mikor eme Erő-képességet beveti, minél több találatot kap be irányított hősünk, annál jobban megnő a robbanás ereje és hatótávja. Maximum 400 sebzést ejthetünk ezzel, hősök ellen minimum 100-at, nem hősök ellen minimum 130-at, és 50 bekapott sebzéssel 1 métert nő a robbanás sugara.

 

A Megragadás Dominanciája (Pull Dominance) segítségével a hős maga elé emeli az ellenségeit, akik ezzel nyílt célponttá válnak, mint ahogy Bariss Offee-nál tette ezt a Jedi Templomban. Ezzel a hősöktől 70, másoktól 100 életpontot tudunk elvenni.

 

A Megtorlás (Retribution) hasonlít a Heroikus Csapásra, és keretén belül Anakin ereje megnövekszik, ha őt, vagy szövetségeseit támadás éri. Mindezek tetejében őrült, fojtogató büntetéssel torolja meg ezt az összes körülötte lévő ellenségen. Ezzel 100-at sebezhetünk hősöknél, a többi ellenségnél 150-et.

 

Skywalker kétféle külalakban fog megjelenni, az egyik az alapértelmezett Jedi-lovag öltözék, ami A Sith-ek bosszúján alapul, a másik pedig a Jedi-köpenyes ruha, szintén a III. epizódból.

 

Most nézzük a karakter monológjait, amik között akad ismerősen csengő, valamint eddig ismeretlen is:

 

  • This is Skywalker, on site and ready to assist. (Itt Skywalker, a helyszínen vagyok, támogatásnyújtásra készen.)

  • You underestimate my power. (Alábecsülöd az erőmet!)

  • Surrender. I won't tell you again. (Tedd le a fegyvert! Nem mondom kétszer!)

  • You’re going to pay for all the Jedi that you killed, Dooku. (Most megfizetsz a sok Jediért, akit megöltél, Dooku!)

  • (To Grievous) What's the matter? Someone forget to change your battery? (Grievousnek: Mi a baj? Elfelejtettek elemet cserélni benned?)

  • (To Vader) I will not give in to you. Ever! (Vaderhez: Nem hódolok be neked. Soha!)

  • (Obi-Wan and Anakin) [O] Why do I get the feeling you're going to be the death of me? [A] Don't say that, Master. (Obi-Wan és Anakin: [O] Miért érzem úgy, hogy te fogsz a sírba vinni? [A] Ne mondj ilyet, mester.)

  • (Grievous and Anakin) [G] I expected someone with your reputation to be a little... older. [A] General Grievous. You're shorter than I expected. (Grievous és Anakin: [G] Bámulatos, hogy ekkora hírnévre tettél szert ilyen... fiatalon. [A] Grievous tábornok. Ön alacsonyabb, mint hittem.)

  • (Dooku and Anakin) [D] Brave of you, boy. But I would have thought you had learned your lesson. [A] I am a slow learner. (Dooku és Anakin: [D] Nagyon bátor vagy, fiam. Azt hittem, megtanultad a leckét. [A] Nehéz a felfogásom.)

  • I don't like sand. It's coarse and rough and irritating...and it gets everywhere. (Nem szeretem a homokot. Túl durva, érdes, ingerlő... és behatol mindenhova.)

 

Forrás: battlefront-forums.ea.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo