Anthony Daniels új Star Wars-rekordot állított be

Anthony_Daniels_and_Head.jpg

Anthony Daniels azok kevés színészek egyike, aki a kezdetektől egészen a mai napig együtt él szerepével a Star Wars franchise-ban. A 77 éves színész már azzal is egyedülálló teljesítményt tett le az asztalra, hogy a protokoll droid C-3PO-ként mind a 9 Skywalker Saga-filmben benne volt, ezen felül számos spin-off projektben vette fel újra a jelmezt.

C-3PO újabban az Ahsoka sorozat 7. részében cameózott Hera Syndulla kihallgatásán, amivel Anthony Daniels rekordot állított be a Star Wars történelmében, ugyanis így az aranyozott droidként való 12 élőszereplős megjelenésével nincs senki, aki jelen pillanatban megelőzné őt ezen a téren. A kilenc Saga-filmen kívül szerepelt a Zsivány Egyesben, az Obi-Wan Kenobi sorozatban, és most az Ahsokában. Persze ezen felül számos animációs projektben, rádiójátékban is eljátszotta C-3PO-t, illetve más karaktereket is megformált pár képkocka erejéig, többek között a II. és a III. epizódban egy Dannl Faytonni nevű coruscanti háttérszereplőt, illetve a Solo: Egy Star Wars-történetben egy rabszolgát a kesseli fűszerbányában.

 

Kíváncsian várjuk, hogy az Ahsoka évadzárójára esetlegesen milyen cameókat tartogatnak a készítők. Mindenesetre easter eggek terén eddig nincs hiány, például a 7. részben Thrawn felkapta a fejét arra az információra, hogy Ahsoka mestere Anakin Skywalker volt, ami utalás a Thrawn: Szövetségek című kötetre. Timothy Zahn regényében Thrawn a klónháborúk idején egy küldetés erejéig összeállt Anakinnal, majd több évvel később Vader mellett hajtott végre akciót.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo