Andor: Meglepetés szereplőket ígér a sorozat alkotója

andor_poster_wall.jpg

Még nem fejeződött be az Andor második (és egyben utolsó) évadának forgatása, de közben már csepegtetik az infómorzsákat róla. Az alkotó Tony Gilroy nemrég a történet beosztásáról és néhány karakterről árult el pár apróságot, egy újabb interjúban pedig a szereplőgárdával kapcsolatban volt egy érdekes nyilatkozata.

Az első évadban ugyan feltűnt egy-két ismerős arc, így a Genevieve O'Reilly megofrmálta Mon Mothma és a Forest Whitasker által életre keltett Saw Gerrera, viszont úgy tűnik, a folytatásban ez változni fog: Gilroy ugyanis azt ígéri, hogy több ismert karakter is vendégszerepel majd a hátralévő epizódokban. Ráadásul szerinte nem is minden cameo kiszámítható.

Vannak olyanok, akiknek a szereplése elkerülhetetlen volt, de néhányuké meglepetést fog okozni, és vannak, akiket különböző okokból nem tudtunk beletenni"

– fogalmazott Gilroy, hozzátéve, hogy azt nyilván úgyis mindenki tudja, hogy kik lesznek majd ott a Yavinon.

Az utóbbi megjegyzéssel valószínűleg elsősorban Andor droid társára, K-2SO-ra utalt, akinek a megjelenését már korábban megerősítette, de korábban a forgatásról készült lesivideók alapján visszatérnek mások is a Zsivány Egyesből. Hogy kik lehetnek a meglepetés-szereplők a showrunner szerint, azt persze csak találgatni tudjuk egyelőre.

Nemrég a Zsivány Egyes hősnőjét, Jyn Ersót alakító Felicity Jonest megkérdezték arról, hogy láthatjuk-e az Andorban, amire ő ugyan nemmel felelt, de a korábbi évek tapasztalata alapján nem vennénk mérget arra, hogy igazat mondott (több Star Wars-színész hasonlóan tagadott a visszatérésével kapcsolatban, aztán később kiderült, hogy nem mondtak igazat).

Darth Plagueis Maul Fekvo

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo