Andor: Egy elvetett ötlet Az utolsó Jedikből

snoke_the_last_jedi.jpg

Bár Tony Gilroy elmondása szerint az Andort nem egy hétköznapi Star Wars-sorozatnak szánta és nem feltétlenül a kötelező fan service elemeket szándékozik felvonultatni, mégis helyenként akadnak kis easter eggek benne, elég gondolni a Luthen antikváriumában lévő csecsebecsékre.

A Kyle Katarn nevű Youtuber a hetedik epizódnál észrevett egy kapcsolódást Az utolsó Jedikkel, méghozzá Syril Karn történetszálánál. A rész végén a kegyvesztett Syril nagybátyja segítségével a Szabványügyi Irodánál helyezkedik el. A birodalmi munkahely valójában egy elvetett dizájn volt, amit Snoke hatalmas zászlóshajójához, a Supremacy-hez terveztek a VIII. rész esetében, de végül nem került bele a kész vágásba, és valószínűleg Finn és Rose beszivárgásánál lett volna felhasználva. Todd Cherniawsky, Az utolsó Jedik produkciós tervezője mondta, hogy Rian Johnson ötlete volt az iroda ötlete a mozifilmhez, tele könyvelőkkel és tollforgatókkal.

Andor1 UU3HmAs

Supremacy 1

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo