Állítólag a múltban játszódnak majd a jövőbeli Star Wars-filmek

coruscant_.png

David Benioff (Trója, X-Men kezdetek: Farkas) és a Trónok harca másik showrunnere, D.B. Weiss a pletykák szerint a múltban játszódó Star Wars-filmeket tervezett, és úgy tűnik, hogy a távozásuk nem jelenti azt, hogy ilyen téren is változás állna be a projektben: a franchise következő mozifilmjeivel kapcsolatban állítólag továbbra is az a terv, hogy egy régebbi időszakot tárjanak fel. A Lucasfilm azonban elvileg nem akar egészen a Régi Köztársaság koráig (azaz 1000 évvel a Skywalker-saga előttre) visszaugrani az időben, pusztán pár évszázadot.

A MakingStarWars értesülései szerint a 2022-től érkező mozifilmek nagyjából 400 évvel a saga előtt játszódnak majd, egy olyan korban, amelyet "High Repbulic" érának, azaz a Köztársaság fénykorának neveznek. Ekkorra a Sith-eknél már érvényben van a Kettő Szabálya, és Yoda már Jedi - tehát a személyében még ismerőst is láthatunk akár. Az oldal forrásai szerint a filmek nem fognak olyan szorosan összefüggő történetet alkotni, mint a korábbi számozott epizódok, hanem különálló sztorijuk lesz, amelyek azonban összekapcsolódnak majd. Hőseik között pedig elvileg nem csupán Jedik lesznek. A 2020-as évben várható dolgok között szereplő, több Star Wars-szerző fémjelezte Project Luminous keretében érkező kiadványok elvileg ezeket a filmeket vezetik majd fel.

FRISSÍTÉS: Időközben leleplezték a High Republic érát, és kiderült, hogy nem fog kapcsolódni a jövőbeli filmekhez és sorozatokhoz. Bővebb információkat a bejelentésről szóló cikkünkben találtok erről az izgalmasnak ígérkező új korszakról.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo