Ahsoka: pletyka a sorozat egyik karakteréről

ivanna_sahno.jpg

Pár hete írtuk meg, hogy egy új név merült fel az Ahsoka-sorozat kapcsán: sajtóértesülések szerint a Tűzgyűrű: Lázadás és A kém, aki dobott engem című filmekben szereplő ukrán színésznő, Ivanna Sakhno is csatlakozott az élőszereplős Star Wars-projekthez.

Már akkor arról cikkeztek, hogy elvileg Sakhno nem egy ismert szereplőt, hanem egy új, a sorozatban debütáló karaktert alakít majd. Egy újabb híresztelés szerint pedig ez a figura egy "feltűnő és kegyetlen" zsoldos lesz, akinek választani kell, hogy az egységét követi vagy pedig elindul a saját útján, a személyes dicsőséget hajszolva.

Az a legújabb pletykákból sem derült ki, hogy a szériában negatív vagy pozitív szerepet kap-e, azaz hogy Ahsoka oldalán vagy vele szemben fog-e állni.

Az egyelőre titokzatoskodás övezte Ahsoka-projektről úgy tudni, Natasha Liu Bordizzo kínai-olasz származású színésznő kelti benne életre a Lázadókból, animált karakterként már ismert Sabine Wrent, és elvileg Hayden Christensen is feltűnik majd a sorozatban Anakin/Vader szerepében.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo