Ahsoka: Még egy ismerős feltűnését leplezhették le

sabineahsoka.jpg

Felkerült a netre egy, elvileg az élőszereplős Ahsoka-sorozathoz kapcsolódó jövőbeli LEGO-készlet leírása, amely egy már ismert, animált Star Wars-karakter hús-vér debütálását ígéri (a folytatásban spoilerek szerepelnek!).

Az előzetes információk alapján az Ahsoka lényegében a Star Wars: Lázadók folytatása lesz, az animációs sorozat főbb karaktereinek visszatérésével. Elvileg láthatjuk majd Ezra Bridger mellett Sabine Wrent, Hera Syndullát és Choppert, a droidot is (egyesek feltűnését a legutóbbi Celebrationön vetített előzetes meg is erősítette). A sorozathoz kapcsolódóan pedig elvileg megjelenik Hera hajójának, a Szellemnek egy új változata, és a készlethez tartozó figurák közt ott van a twi'lek lázadó fia, Jacen Syndulla is.

Jacen a pilóta és néhai kedvesének, a Jedi Kanan Jarrusnak a fia, akit mindeddig egyszer láthattunk: a Lázadók sorozatfináléjában tűnt fel egy pillanatra. Kérdés, hogy mekkora szerepe lehet majd az új sorozatban. Könnyen lehet, hogy csak rövid időre fog feltűnni, hiszen Hera jó eséllyel továbbra is az Új Köztársaságot szolgálja valamilyen formában – hogy ekkor épp mit csinált, azt egyelőre nem tudjuk, hiszen a Star Wars-időrend szerinti utolsó megjelenése az Alphabet Osztag-regénytrilógiában volt, amely pár évvel az Ahsoka eseményei előtt játszódik.

Jacen Rebels

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo