Ahsoka: Elsbeth végzete a megformálója ötlete volt

ahsoka_diana_lee_inosanto_morgan.jpeg.jpg

Az Ahsoka sorozatban fontos szerepet kapott A Mandalóri egyik epizódszereplőjeként debütáló Morgan Elsbeth. Az új Star Wars-karaktert megformáló kaszkadőr-színésznő Diana Lee Inosanto egy friss interjúban elmondta, hogy a karakter végzetét az ő kérése szerint alakították.

Éjnővérként Elsbeth megkapja Talzin kardját, és azzal száll szembe a sorozat hősnőjével, a Rosario Dawson által megformált Ahsokával, hogy időt nyerjen a Peridea bolygó elhagyására készülő Thrawn főadmirálisnak. Ahogyan az előző összecsapásuk, ez a párbaj is Elsbeth vereségével végződik, ám ezúttal Ahsoka meg is öli az ellenfelét. Inosanto úgy nyilatkozott, hogy azt kérte a készítőktől, Elsbeth a saját fegyvere által halhasson meg, mert egy hatásos befejezést akart a karakterének.

A színésznő elmondta azt is, hogy Elsbeth karakterének megformálásakor valós személyek ihlették, mint például Julius Caesar és Nagy Katalin. De felkészülése részeként Timothy Zahn Star Wars-regényeit is olvasta; külön kiemelte A Birodalom örökösei című Thrawn-regény fontosságát. Elsbeth személyéről egyébként azt mondta, hogy szerinte lényegében azt mutatja meg, hogy mi történik azzal, akinek nem sikerül a múltja traumáit úgy feldolgoznia, és túljutnia a sötétségen, ahogy a sorozat hősnőjének, Ahsokának.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo