Adam Driver lezártnak tekinti Kylo sztoriját

skywalker-kora-kylo.png

A Kylo Rent megformáló Adam Driver legújabb filmje, a Ferrari című életrajzi dráma kapcsán mostanában gyakran szerepel a médiában, és természetesen szóba szokott kerülni a Star Wars is. Egy interjúban most a jövőbeli Star Wars-filmek kapcsán is megszólalt.

Driver a tervezett filmekre kitérve úgy fogalmazott: "Dolgoznak most valamin, de nélkülem. Én már nem csinálok többet." Majd a következő kérdésre, miszerint befejezettnek érzi-e a karaktere életsztoriját, igennel felelt.

Ez alapján tehát jelenleg nincs terv arra, hogy Kylo Ren/Ben Solo figuráját bármilyen formában visszahozzák, amire pedig a Rey visszatérését ígérő Új Jedi Rend film alkalmat adhatna. De persze természetesen (az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve) az sem zárható ki, hogy Driver titkolózik. Korábban egyébként úgy nyilatkozott, hogy alapvetően nem zárkózik el jövőbeli Star Wars-projektektől.

Ha pedig mozgóképen nem is láthatjuk már viszont Kylót, a Star Wars-irodalomban még szolgálhatnak újabb adalékokkal a karakter sztorijához, ahogyan azt a Kylo Ren felemelkedése képregény vagy a Hősök és gonosztevők széria folytatástrilógiára fókuszáló része tette.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo