darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

A vártnál később érkezhet a Star Wars: Outlaws játék

sw_outlaws.png

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a kiadó a következő üzleti évre halasztotta az egyik új játéka debütálását. Valószínű, hogy a Star Wars: Outlaws lehet a szóban forgó cím – írta meg a GameKapocs.

Míg tehát korábban azt rebesgették, hogy akár a jelenlegi, 2024. március 31-ig tartó üzleti évben piacra kerülhet a játék, várhatóan csak azt követően jelenik meg. A cikk szerint a Ubisoft az Outlaws érkezésének késleltetésével biztonsági játékot játszhat. Azzal ugyanis, hogy a játék a jövő év eleje helyett valószínűleg átcsúszik az őszi-téli szezonra, a rajta munkáló Massive Entertainment csapata extra fejlesztési időt kap.

Az Outlaws az eredeti trilógia idején (egészen pontosan A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között) játszódik, főhőse egy Kay nevű nő, aki egy apró lény társaságában járja a galaxist, emellett kap egy másik segítőtársat is egy BX kommandós droid személyében. A készítők nyilatkozata alapján a játék sztorija azt mutatja be, hogyan ismerkedik meg Kay az alvilággal, vagyis a játékos a karakterrel együtt fedezheti fel ezt a közeget. A készítők hatalmas játéktereket ígérnek, és ezek közt lesznek jól ismert helyszínek is (mint a Tatooine).

Alább a játékmenetből láthattok egy ízelítőtt, a játék előzetesét pedig ITT találjátok, aki pedig a kulisszák mögé pillantana be, az ebben a cikkünkben talál egy videót.


Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo