A Rossz Osztag: sztorifordulatot sejtet egy promókép

bad_batch_s2.jpg

Jövő év január negyedikén folytatódik A Rossz Osztag története a sorozat második évadával. Az első felvonás végén egy korszak zárult le a Star Wars galaxisának történelmében, ugyanis a Birodalom megsemmisítette a kaminói klónozó üzemet, szimbolikusan is egy újabb szöget verve a Köztársaság koporsójába. A renegát különleges klón osztag és Célkereszt közös munkával jutottak ki a halálra ítélt bölcsőjükből, de végül a vívódó Célkereszt, aki megmentette Omega életét, nem tért vissza korábbi bajtársaihoz.

A második évad előzetesében feltűnően hiányzott Crosshair karaktere, ami azt sugallja, nagy tervek, vagy akár meglepő fordulat is elképzelhető vele kapcsolatban. Egy új promóciós kép szintén árulkodó lehet a karakter sorsát illetően, ugyanis Célkereszt ott áll testvéreivel, illetve a külsőleg némileg megváltozott Omegával. Vajon Célkereszt megtéréséről fog szólni a következő évad?

Bad Batch Season 2 Promo Art

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo