A rendező szerint újra napirenden a Zsivány Osztag-film

rogue_squadron_teaser2.jpg

Még 2022 végén döntöttek az illetékesek a Disneynél arról, hogy a 2020-ban bejelentett Rogue Squadron mozifilmet leveszik a napirendről, miután az író-rendezői posztot betöltő Petty Jenkins elhagyta a projektet, hogy elkészítse a Wonder Woman 3-at, amiből végül nem lett semmi. Így a Rogue Squadron mozifilm jegelve lett, de Kathleen Kennedy úgy fogalmazott akkor, hogy az ötletét nem dobták el véglegesen, és akár még sorozat formájában is megvalósulhat a dolog.

Petty Jenkins nemrég a Talking Pictures podcast műsor vendége volt, ahol arról nyilatkozott, megegyezett a Disneyvel, hogy mégis folytatja a munkát az X-szárnyú filmen, aminek forgatókönyvét még be kell nyújtania.

 
Patty Jenkins
A Rogue Squadron az elképzelések szerint X-szárnyú pilóták új generációját követi nyomon a IX. rész utáni időkben, amit a 90-es években futó és jelenleg újrakiadás alatt álló X-szárnyúak könyvsorozat is ihletett, Jenkins korábbi kijelentései alapján fel is vette a kapcsolatot a regényeket jegyző Michael A. Stackpole-lal, aki 5 kötetet írt a 10-ből.

 

Ezzel együtt jelenlegi információink alapján 2 film is készülőben van a folytatás trilógia utáni érából, a Rogue Squadron mellett a Rey Skywalker szereplésével fémjelzett Új Jedi Rend-film, aminek forgatása Daisy Ridley szerint 2024 végén, vagy 2025 elején elkezdődhet. Érkezni fog Dave Filoni mozija, a The Mandalorian & Grogu, a James Mangold-féle Jedi Rend hajnala történet 25 ezer évvel az előzmény filmek előttről, Taika Waiti és Shawn Levy ismeretlen Star Wars-projektjei, plusz még a Glover-testvérek által felkarolt Lando-projekt, ami úgy néz ki, szintén mozifilmként valósul meg.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo