A mandalóri: Kész a 4. évad forgatókönyve

mando_pedro.jpg

A Gideon moffot alakító Giancarlo Esposito még 2020-ban beszélt arról, hogy az akkor még 1 évaddal rendelkező A mandalóri sorozatnak 4. évada is lesz. Némi csúszás és a Boba Fett könyve megjelenése nyomán idén március 1-én érkezik a 3. évad, de az érkező etap összes epizódjának forgatókönyvét jegyző Jon Favreau már a 4. évadon dolgozik gőzerővel.

A francia BFMTV INSIDE Twitter-oldalán a showrunner elárulta, hogy a 4. felvonás forgatókönyve már készen van, melynek java része a 3. évad poszt-produkciós folyamata alatt született meg. Hozzátette, hogy a közelgő két spin-off sorozat, az Ahsoka és a Skeleton Crew sztoriját is észben kellett tartaniuk Dave Filonival, mivel mindkettő ugyanazon időszakban játszódik, mint a Mandoverzum fősodrának 4. évada.

Emellett egyes jelentések szerint A mandalóri 4. évadának forgatási munkálatai megkezdéséhez 2023 októberében kerülhet sor, jelenleg a kellékes és előkészítő csapatok keresése zajlik. Így elképzelhető, hogy 2024 végén akár el is startolhat a 4. évad a Disney+ streaming szolgáltatón.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo