A Mandalóri: Egy karakter sorsa megváltozott a vágáskor

mandalorian_season_3.jpg

A mandalóri színészgárdájából a Bo-Katan Kryze-t alakító Katee Sackhoff interjút adott Kristian Harloff YouTubernek, ahol a színésznő egy érdekes kulisszatitkot árult el a nézőknek, mégpedig azt, hogy egy bizonyos karakter már korábban meghalt volna.

Sackhoff felfedte, hogy a mandalóri Axe Wovesról van szó, akit Simon Kassianides keltett életre a sorozatban, de a színésznő szavaiból következtetve már a második évadban búcsút mondhattunk volna a szereplőnek. Pontosabban a 11. fejezetben, amiben a mandalóriak elkötnek egy birodalmi cirkálót, és volt egy jelenet az akció után, ahol hiányzott. Állítása szerint a halálát fel is vették a kamerák előtt, de végül a készítők meggondolták magukat.

 

Axe Woves ezek után visszatért a harmadik évadra az utolsó három rész erejéig, a fináléban pedig Gideon moff hajójával megsemmisítette a mandalóri bázist, ezzel látszólag megölve a birodalmi antagonistát. Egyébként nem Simon Kassianides karaktere volt az egyetlen a sorozatban, akitől már korábban megváltak volna, ilyen volt a mandalóri fegyverkovács is, aki már az első évad során feláldozta volna az életét annak érdekében, hogy a rohamosztagosokat feltartóztatva Din Djarinnak időt nyerjen a Nevarrón.

Star Wars The Mandalorian Season 3 Axe Woves

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo