A Mandalóri: Bepillanthatunk a 3. évad kulisszái mögé

disney_gallery_mando_s3.png

A mandalóri első két évada és a Boba Fett könyve sorozatok után a Mandaoverzumból, A mandalóri harmadik etapja is fog kapni színfalak mögötti dokumentumfilmet, erről a Star Wars hivatalos Twitter-fiókján számoltak be. A Disney Gallery új tartalma június 28-án lesz nézhető a Disney Plus streaming szolgáltatón.

Azt mindenesetre nem részletezték a posztban, hogy a dokumentumfilm egy részes lesz-e, vagy hogy hány percet fog számlálni. A mandalóri első évadához 8 darab 20-30 perces részt szenteltek, majd a második felvonás már csak kettőt élt meg, jóllehet azok 69 és 40 percesek voltak, majd a Boba Fett könyve kapott egyetlen 63 perces betekintést a kulisszák mögé. Jellemzően a speciális effektek, a különleges cameók (például a harmadik évadában Ahmed Best karaktere, Kelleran Beq is esélyes), a látványvilág megalkotása lesz terítéken, ezek mellett a rendezők, írók és színészek is megszólalnak és elhintenek néhány érdekességet az évad készítése kapcsán.


Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo