A Boba-sorozat kulisszái mögé is bepillanthatunk

featured_image_Boba3.jpg

Nagyjából 2 hónapja fejeződött be a The Book of Boba Fett a Disney Plus streaming szolgáltatón, az utolsó rész pedig rekordot döntött nézőszám szempontjából. A sorozat igencsak ötvözte magát a The Mandalorian sztoriszálával is, amelynek két évadjához sorra jöttek ki az érdekes, színfalak mögötti epizódok Disney Gallery cím alatt. Az első évadhoz 8, míg a másodikhoz 2 érkezett, köztük az egyik a fiatal Luke Skywalker életre keltéséről szólt.

 

A már szokásossá vált dokumentumfilmek sorát a The Book of Boba Fett folytatja, amiben várhatóan lerántják majd a leplet az alkalmazott technikáról, a praktikus effektekről, sosem látott felvételekről, valamint a stáb és a színészek is megszólalnak a forgatáson szerzett élményekről. A doku május 4-étől, azaz a hivatalos Star Wars-napon lesz elérhető a Disney Plus kínálatában, ám a játékidejéről és a részek számáról nem szólt fáma.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo