A Birodalom örökösei rajongói animáció: 23-24. fejezet

heir_to_the_empire_mara_jade.png

Folytatódik a klasszikus Thrawn trilógia legelső kötete, A Birodalom örökösei című regény rajongói adaptációja. Darth Angelus 3 éve indult animációs sorozata már az utolsó harmadában jár, és egyre közeledik a történet csúcspontja.

Luke Skywalker éppen kiszabadult Talon Karrde fogságából a Myrkr bolygón, majd elköt egy hajót, de halálos ellensége, Mara Jade üldözőbe veszi, az akció pedig azzal zárul, hogy mindketten lezuhannak. Karrde szerencsétlenségére épp a helyszínre érkezik Thrawn főadmirális, aki felajánlja, hogy segít az incidens kinyomozásában, viszont a csempész bajba kerülne, ha kiderülne az igazság, mivel elbujtatta a Jedit, akit a Birodalom is keres. Han és Lando is szemtanúi voltak Karrde és Thrawn beszélgetésének, akik így megtudták, hogy a chiss irányítja a Birodalom maradványát, és hamarosan arra is rájönnek, hogy Karrde Luke-ot tartotta őrizet alatt.

 

Marának és Luke-nak pedig félre kell tenniük nézeteltéréseik a túlélés reményében, majd egy hosszú túrára indulnak a myrkri erdőben, hogy csendben, a Birodalomtól elől rejtőzve elérjék a civilizációt. Thrawn azonban kikövetkezteti a szökevények tervét, egyúttal az is világossá válik számára, hogy Karrde hazudott neki.

A korábbi fejezetek: 1-2. rész I 3-4. rész I 5-6. rész I 7-8. rész I 9-10. rész I 11-12. rész I 13-14. rész I 15-16. rész I 17-18. rész I 19-20. rész I 21-22. rész

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo