A Birodalom örökösei rajongói animáció: 13-14. fejezet

heir_thrawn.png

Folytatódik a klasszikus Thrawn-trilógia legelső darabja, A Birodalom örökösei rajongói animációba való adaptálása Darth Angelus jóvoltából.

 

Legutóbb ott hagytuk abba, hogy hőseink a Nkklon bolygón tartózkodnak régi barátjuk és harcostársuk, Lando Calrissian bányásztelepén. Luke egy a Dagobah-n talált jeladóról akar információkat kérni Calrissiantól, míg Hanék egy kódtörőt szeretnének szerezni, mivel kémeket sejtenek az Új Köztársaságon belül. Azonban a Birodalom formájában hívatlan vendégek érkeznek, hogy vakondbányászokat zsákmányoljanak az iparmágnástól. Luke-ot a kirobbanó csata közepette megszólítja a sötét őrült Jedi, C'baoth, aki a Jomarkon várja Skywalkert. Thrawn főadmirális terve sínen van, aki még az előtt akarja elfogni Luke-ot, hogy C'baoth-hoz érkezzen, így lekenyerezve hirtelen haragú szövetségesüket. Hanék pedig úgy döntenek, hogy a Kashyyykon rejtik el az ikrekkel várandós Leiát.




A korábbi fejezetek: 1-2. rész I 3-4. rész I 5-6. rész I 7-8. rész I 9-10. rész I 11-12. rész

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo