2024-ben várható a The Acolyte sorozat érkezése

the_acolyte_bts.jpg

A Lucasfilm tulajdonosának, a Disney-nek a vezérigazgatója, Bob Iger egy csütörtöki konferencián felszólalva többek között beszélt a Star Wars-szal kapcsolatos tervekről is, és külön kitért az egyik érkező élőszereplős sorozatra, a The Acolyte-ra.

A széria forgatása már egy ideje tart, és Iger elmesélte, hogy már látott egy részletet az eddig felvett anyagból, amit nagyon dicsért. Emellett elárulta, hogy a The Acolyte 2024-ben érkezik a Disney+ kínálatába (ez nagyjából sejthető volt eddig is, de most először jött hivatalos megerősítés).

A The Acolyte-ról egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy nagyjából egy évszázaddal a Baljós árnyak előtt játszódik majd, és a Sith-ekre fókuszál majd. A sorozat alkotója a Végtelen matrjoskán is dolgozó Leslye Headland (a fenti képen jobbra), a szereplőgárdáját pedig a fentebbi fotón látható Amandla Stenberg (Minden, minden, Sötét elmék, Játsszunk gyilkosost!) és Lee Jung-jae (Nyerd meg az életed!) mellett többek közt Carrie-Anne Moss (Mátrix, Mementó), Dafne Keen (Logan: Farkas) és Dean-Charles Chapman (1917, Amnézia, Trónok harca) erősítik.

Témájáról az egyik színésznő nyilatkozott néhány hónapja, erről ITT írtunk.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo