728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


 • Árny vetült a galaxisra. A remény és béke univerzumát most a félelem és a háború felhői borítják. Az ELSŐ REND egyre gyarapodik, hatalma növekszik, és az ÚJ KÖZTÁRSASÁG képtelen megállítani. A galaxis milliárdszor milliárd lakója közül hárman e viszály kellős közepén találják magukat. Mindhárman fontos szerepet kapnak a jövő alakításában. Mindhárman szembenéznek a sötétséggel. Mindhárman a fényért küzdenek. 
  FN-2187 ROHAMOSZTAGOS az Első Rendben. Kétségek gyötrik. 
  A Jakku bolygón egy fiatal nő, REY küszködve próbálja fenntartani a túléléshez szükséges önállóságát. 
  A csillagok között POE DAMERON a Köztársaság szolgálatában harcol, és teljes szívével hisz az igaz ügyben. Ám gonosz erők próbára teszik elkötelezettségét. 
  Ezek az ő történeteik, amelyek AZ ÉBREDŐ ERŐ előtti napokban, hetekben és hónapokban játszódnak.
   


 • Ezt a könyvet közvetlenül A hercegnő, a kalandor és a párafarmer ifjúsági regény után olvastam el, de míg ott helyenként zavart, hogy ifjúsági köntösbe bújtatták a történetet, itt ez valahogy egyáltalán nem zavart.
  Tetszett a könyv, mert általa bepillanthattam Rey, Poe és FN-2187 életébe az új film előtti időkből.
  A könyv szerintem kifogástalanul néz ki, tetszik a szerkesztése, és az ábrák. A szerkesztést tekintve egy kisebb dolog zavart, amit nem is értek teljesen, vagyis, hogy miért nem történeti sorrendben lett összefűzve?
  Rey története tetszett. Az író jól eltalálta a személyiségét, egy az egyben elhittem, hogy ez ugyanaz a lány, mint a filmben. Végig drukkoltam, hogy jöjjön össze neki, pedig tudtam, mi a története végkimenetele.
  Poe fejezetei voltak a legérdekesebb. Érdekes látni, hogy a három új főbbszereplő közül a filmen Poe szerepelt a legkevesebbet, mégis filmen kívül ő kapja a legtöbb figyelmet. Az ő története izgalmas, és pörgős, az űrcsaták leírásánál szabályosan láttam magam előtt a jelenetet. Nagyon tetszett.
  Ezzel szemben szegény Finn története kicsit üres lett. Nem volt rossz, de semmi különleges nem volt benne, kivéve, hogy szó szerint közvetlen előzménye lett Az ébredő Erőnek.
   


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Light, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak