728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


 • Ahsoka azt hitte, hogy az ő háborújának már vége. De az igazi harc csak most kezdődik...
  Ahsoka Tano, Anakin Skywalker hűséges tanítványa valaha egész életét a Jedi Rend szolgálatának akarta szentelni. Egy megrázó árulás után azonban elfordult a Rendtől, hogy a saját útját járja. Úgy hitte, számíthat Anakinra és a többi Jedire, ha szüksége lesz rájuk.

  Ám a császár hatalomra jutásakor a Jediket könyörtelenül lemészárolják. A gyász és a bűntudat terhével küzdő Ahsoka teljesen magára marad. Egy távoli mezőgazdasági világon, a Raadán keres menedéket, de nem szökhet el a múltja elől.

  Amikor birodalmi csapatok szállják meg a Raadát, el kell döntenie, hogy részt vesz-e a harcokban, még ha ezzel el is árulja magáról, hogy Jedi. A döntései nagy hatással lesznek a körülötte élőkre és talán elvezetik őt valamihez, ami új reményt adhat az egész galaxisnak...
   


 • Hűha. Nem is tudom hol kezdjem. Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, mert Ahsoka nekem is nagy kedvencemmé vált a klónháborús évek alatt. Először ódzkodtam tőle, mert nem tudtam, hogyan lehet a történetbe integrálni egy tanítványt, akiről semmit nem mondtak még utalás szintjén sem egyik filmben sem. De aztán szépen elvarrták a szálait A klónok háborújában, ugyanakkor mégis megmaradt a kérdés, hogy „de mi történhetett vele azután?”.

  Erre a kérdésre kapjuk meg a választ ebben a fantasztikus könyvben, ami egy egyszerű történetnek indul, mégis grandiózus véggel zárul. A hideg rázott a jelenetnél, amikor a frissen alakult Lázadás első csapását méri a Birodalomra. Nem gondoltam, hogy ilyen izgalmas lesz a könyv. Végig lekötötte a figyelmemet, és csak úgy faltam az oldalakat. Nagyon tetszett a rengeteg utalás Anakinra, Obi-Wanra, és a kicsikre is, na meg úgy az egész klónháborús sorozatra. Klassz volt, biztos, hogy többször olvasós lesz számomra.
   


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Light, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak