728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


 • Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...

  Dúl a polgárháború. A LÁZADÓK SZÖVETSÉGÉNEK hős harcosai minden eddiginél jelentősebb győzelmet arattak a Birodalom leghatalmasabb fegyvere, a HALÁLCSILLAG megsemmisítésével.

  A felkelőknek azonban nincs idejük kiélvezni a diadalt. A gonosz Galaktikus Birodalom felismerte, mekkora fenyegetést jelent a lázadás, és most minden lehetséges információt felkutat a galaxisban, ami felhasználható a szabadságharcosok végleges elpusztításához.

  Noha a yavini ütközetben ők mentették meg Luke Skywalker életét, a MILLENNIUM FALCON legénységének rövid együttműködése a lázadókkal a végéhez közeleg. HAN SOLO és CSUBAKKA abban reménykednek, hogy pénzjutalmukat átvéve rendezhetik egy régi tartozásukat...
   


 • Vegyes érzéseim vannak ezzel a könyvvel kapcsolatban. Talán kicsit nagyobb elvárásokkal feküdtem neki, mint a Mozgó Célpontnak. Ott nagyon pozitívan csalódtam, és a kommentek alapján ez a könyv jobban sikerült, mint az. Ezzel szemben, voltak részek, amik nagyon tetszettek és voltak, amik nem. Azok a részek tetszettek leginkább, amik már kicsit túl is mentek az ifjúsági kategória határán és sokkal komolyabbá tették a jeleneteket. Például, mikor a Lázadók egyik tagja inkább kivégzi a többi társát és magát, csak, hogy védje a Lázadók Szövetségét a Birodalommal szemben. Az azért durva volt.
  Szerkesztés tekintetében is voltak gondjaim. Luke kalandját még nem olvastam, de ebben a részben rettentően sokat szerepel Solo neve. Mármint ez nem úgy baj, hogy szerepel benne, hiszen ő a főszereplő, hanem hogy nem „Han”-ként hivatkoznak rá, hanem „Solo”-ként. Ez olyan, mintha Luke-ra mindig Skywalkerként, Leiára meg Organaként hivatkoznánk. A Mozgó Célpontban nem volt ilyen, remélem a Jedi fegyverében sem lesz, mert nekem furcsán hat. A közepe felé, fejben már nem is Solo-t, hanem Hant olvastam, hogy helyre billenjen az egyensúly.
  Összesség ében nem tetszett annyira, mint Leia hercegnő kalandja. Számomra kevésbé volt monumentális a történet, mint ott és az összhatás is messze alulmaradt. Egy történetnek elmegy, de semmi maradandót nem kaptam az olvasása során.
   


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Light, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak