swmediabanner.jpg

Fórum


 • A Polgárháború vége felé Jaden Korr Jedi Lovag, két roncsvadász segítségével útnak indul egy erőteljes látomás hatására. Egy ötezer éves Sith csatahajót találnak, amely valahogy a múltból került át a jelenbe. A hajó fegyverei már elavultak, de a rakománya egy különleges ásvány, ami szinte legyőzhetetlenné teszi a sötét oldal használóit. A hajóban Sith csapatokra és egy magányos Jedire akadnak, aki elszánta magát, hogy elpusztítja a Sitheket. Azonban Jaden számára ennél jóval több forog kockán: látomása egy szinte elháríthatatlan veszély forrásához vezeti, ami a Jedi Rend végét jelentheti...
   


 • 2014 június 21 szombat, 05:01
  Daráltam, a hosszabb fejezetek ellenére kb. kétszer gyorsabban olvastam el, mint A megtévesztés leplét. A hasonlatokkal és metaforákkal teli leírások nagyon jók, volt, amit többször is elolvastam, az egyik kedvencem, amikor
  Saes kirántja a hajót a hiperűrből. Amikor a Lyukban kártyáztak, olyan hangulatos volt, mint amikor Des pazakozott A pusztítás útja elején. Kell Douro és A gonosz dinasztiában levő vadász karaktere sztem sokban hasonlít, hiszen mindketten létezésük értelmét keresik. Kell megsejtette létezésének értelmét, de én nem, ezt hiányolom, végig arra számítottam, hogy le lesz írva.

  Feltűnt, hogy a 42.oldalon a jelenkor csupa nagybetűvel van írva, talán bekapcsolva maradt a Caps Lock. Plusz, hogy élő nő nem szerepel (talán csak a kocsmánál egy pillanatig).


  Jaden fénykardja vonatkozásában a regény és a videójáték között
  azt hittem hibára bukkantam, de nem. A regényben két fénykardja van, egy kicsi lila pengéjű, amit még fiatalkorában az Erő ismerete nélkül készített, és egy zöld pengéjű. A videójátékban hivatalosan a lilával kezd a játékos, amit a Vjun-on a Tavionnal való összecsapásban elveszít, és utána készíti a zöldet. Na, ekkor azt hittem Kemp nem figyelt erre, de a wookieepedia azt írja, hogy Jaden később - a regény cselekménye előtt vmikor - megtalálta a lilát és magánál tartotta.
   


Moderátor(ok): Ashla, Attila, Darth Law, Kira, owokaleyo1992, PAVideoStudio, SonOfMurglak