728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Fórum


 • A Klónháború elérte a legvéresebb szakaszát. Galaxisszerterettegés és árulás uralkodik. A kommandósok, a Jedik és az egész Galaktikus Köztársaság eddigi élete véget ér és eljön egy új, sötét birodalom hajnala...
  Bár a Klónháború a csúcspontjához közelít, még mindig nem lehet tudni, hogy a Köztársaság Nagy Hadserege vagy a Szeparatisták állnak-e győzelemre. A tét azonban a Különleges Erők olyan elit klónharcosai számára a legmagasabb, mint az Omega- és a Delta-osztag kommandósai, vagy a Nullásként ismert, renegát mélységi felderítők.
  Palpatine szavaitól elszabadul az apokalipszis a Galaxisban: Itt az idő. Hajtsák végre a hatvanhatos parancsot! A Galaxis történelmének legbecstelenebb parancsa a végsőkig próbára teszi a klónkommandósok Köztársaságba vetett hitét és hűségüket, amelyet Jedi szövetségeseik iránt éreznek.
   


 • 2014 május 22 csütörtök, 04:33
  Amit a videóban nem mondhattam el:
  A kezdés igen tetszetős. Kal őrmester gyerekkorának bemutatása olyan hatással volt rám, mint a Coruscant elején a kaminoi visszaemlékezés volt. Ötletes párhuzamot állít Darman a klónok és a rövid életű rovarok között a Haurgabon. Amikor Fi állba veri Sullt, hogy megvédje Jusikot, utána olyan Han és Csubi viszony érzésem támadt, hiszen a testvérének nevezte és most már mindig vigyáznia kell rá. Calista feltűnése komoly meglepetés volt, valamint az is, hogy ilyen értékrendet képvisel - A Jedik gyermekiben erről még nem volt szó. Nagyon megdöbbentem, amikor Scorch kikelt magából és szénné lőtte a hullát, plusz már ekkor minden nem ismerős klónról fura elképzeléseim voltak, hogy a francba nem ismerik ezek a mando nyelvet, ezek lesznek a rohamosztagosok? (Ezt a felvetésem jobban erősítette az, hogy a 14-esektől az egyik klón pontatlanul lőtt az ágyúval.) Ez a szál, hogy egy új klónsereget állít fel Palpatine teljesen új volt, meg is tette a hatását. A módszertől, ahogy Jaing összeszedte azt a rahedli pénzt eldobtam az agyam, zseniális. Palpatine elég érdekes beszédet tartott a Kezeinek. Ordo megjegyzése igen találó, hogy a háborúban már mindkét fél ugyanolyan, nem lehet különbséget tenni. Etain halála volt a legmegdöbbentőbb számomra, de hihetetlenül értelmetlen is egyben. Viszont a többi szereplő reakcióitól és a temetéstől nagyon meghatódtam.
  Ahogy mondtam: zseniális, a sorozat legjobbja.
   


Moderátor(ok): Attila, Béreslegény, Cameron, Darth Law, dolmanyg, JoniPeti, Kira, Light, owokaleyo1992, PAVideoStudio, Razool, SonOfMurglak